Partizan odbio ponuđeno pojačanje iz Serije A!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.12.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Menadžeri ekspresno reagovali na Stanojevićevu izjavu, ali neki od njih su naišli na ''hladan tuš'' u Humskoj.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Na pres konferenciji povodom završetka prvog dela sezone, trener Partizana Aleksandar Stanojević je, između ostalog, najavio da će se tokom zimskog prelaznog roka pre svega raditi na očuvanju aktuelnog sastava i angažovanju bar jednog defanzivnog veznog igrača.

Izgleda da je ta izjava snažno odjeknula i među menadžerima, pa ''Telegraf'' danas otkriva informaciju da je vrlo brzo posle toga Partizanu ponuđen još jedam igrač koji je ponikao u Humskoj, ali nikada nije zaigrao u prvom timu Partizana.

U pitanju je iskusni vezista Đenove Ivan Radovanović koji je već tri godine član ovog italijanskog kluba i kome ugovor sa Đenovljanima ističe u junu naredne godine.

S obzirom da je ove sezone u drugom planu i da nije odigrao nijedan meč, nema sumnje da bi bez većih problema mogao i ove zime da okonča saradnju sa Đenovom i da kao slobodan igrač stigne u Humsku.

Ali, isti izvor navodi da je iz Partizana stigao negativan odgovor, između ostalog i zbog činjenice da Radovanović već ima 33 godine.

S tim u vezi, sada se postavlja pitanje i da li je to prepreka da se angažuje i Ljubomir Fejsa koji se ovih dana takođe pominjao u medijima kao potencijalno rešenje za tu poziciju i koji je takođe u poznim igračkim godinama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke