Partizan odbio Sevilju, očekivao je mnogo više!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.01.2024.
21:40
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ova ponuda je zaista bila neprihvatljiva.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Propao je pokušaj španske Sevilje da ove zime angažuje najboljeg strelca Partizana i Superlige Srbije, brazilskog napadača Mateuša Saldanju.

Andalužanima ove sezone ''ne cvetaju ruže'', pa tokom zimske pauze pokušavaju da pojačaju svoj tim, a jedna od želja navodno im je bio i Saldanja.

Međutim, kako prenosi ''Informer'', od realizacije tog posla neće biti ništa, Partizan je odbio ponudu Sevilje koja je ubrzo odlučila da se okrene nekim drugim igračima.

Šta su, zapravo, Španci ponudili Partizanu?

Pomenuti list, pozivajući se na neimenovani izvor, navodi da je plan Sevilje bio da ove zime plati samo milion evra Partizanu, da Saldanju dovede na pozajmicu, ali uz obavezan otkup ugovora na leto, što bi značilo još pet miliona u kasi kluba iz Humske za nekih šest meseci.

Ali, to crno-belima nije bilo prihvatljivo, jer smatraju da je minimum koji mogu da prihvate osam miliona ove zime, a ako bi ponuda bila u ratama, onda bi ukupan iznos morao da bude najmanje deset miliona, prenosi ''Informer''.

Podsetimo, turski mediji su pre par dana izvestili da je i Fenerbahče zainteresovan za Saldanju, ali je generalni direktor Partizana Miloš Vazura kategorički odbacio tu opciju.

Prema tome, posle prodaja Ilića u Bolonju i Belića u AZ Alkmar, najverovatnije ove zime više neće biti značajnijih izlaznih transfera u klubu iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke