Partizan opet kažnjen, ali sad i Zvezda mora da plati!

Autor: Darko Mitrović
subota 23.07.2022.
12:33
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Tek što su crno-beli namirili jedan, pojavio se još jedan dug.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Podsetimo, prethodnih dana veliku pažnju izazvala je odluka disciplinskih organa FSS da se Partizanu izrekne tromesečna zabrana registracije novih igrača, jer nije platio Crvenoj zvezdi oko 68 miliona dinara na ime štete koju su njegovi navijači napravili tokom prolećnih derbija na ''Marakani''.

Klub iz Humske je posle toga ekspresno reagovao i izmirio tu obavezu, ali već danas se pojavila informacija da će morati da plati još 500.000 dinara u kasu FSS zbog toga što su navijači Partizana koristili pirotehnička sredstva na utakmici protiv Javor Matisa u Ivanjici, preneo je ''Sportklub''.

Međutim, ovoga puta je kažnjena i Crvena zvezda, takođe sa 500.000 dinara, a razlog je isti - korišćenje pirotehničkih sredstava od strane Zvezdinih navijača tokom utakmice protiv Radničkog iz Niša u prbom kolu Superlige Srbije.

Partizan večeras igra protiv TSC-a meč trećeg kola, kvota u AdmiralBet-u na prelaz X-1 iznosi 4.05. Crvena zvezda dan kasnije igra u Lučanima protiv Mladosti, a AdmiralBet nudi kvotu 1.55 za prekaz 2-2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke