Partizan OPET krenuo po staru opciju!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.07.2021.
13:05
Izvor: Sportske.net

Nemaju mnogo izbora, ali ni vremena.

FK Vojvodina/Jelena Grlić
FK Vojvodina/Jelena Grlić

Povezane vesti

Ekipa Partizana mora brzo da reaguje kako bi kompletirala ekipu pred izlazak u Evropu, a jedna od pozicija koje moraju biti popunjene jeste pozicija krilnog igrača. 

Odlaskom Asana je ostala upražnjena, pominjali su se mnogi stranci na toj poziciji (i dalje je to slučaj), a ponovo je aktuelan i Miljan Vukadinović. 

Fudbaler Vojvodine je već par meseci na oku Partizana, ali su pregovori zastali kada su u Novom Sadu tražili obeštećenje za ovog fudbalera. 

Partizan bi, u slučaju da ne pronađe rešenje koje je jeftinije, morati da plati 300 hiljada evra obeštećenja za Vukadinovića, kako je naveo "Žurnal", a vremena je sve manje jer je prva utakmica protiv Dunajske Strede 22. jula, za tačno tri nedelje. 

Izbora je sve manje, Partizan mora brzo da reaguje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 01.07.2021
23:31

O čemu se ovde radi? Partizan ima priličan broj opcija na krilnim pozicijama da bi jurio bilo kog sumnjivog igrača. Nadam se da Stanojević ipak ne misli baš ovako kako se ovde piše, mada isprobava Jojića na toj poziciji, bez potrebe i razloga. A tu su (u najužoj konkurenciji za 11) Marković i Holender, pa i Rikardo podjednako voli da se izvuče na krilo, a od mladih Jović, Terzić, vanserijski talenti Petković i Jevremović, a upravo smo pustili Stanojlovića i Čolića - talente iz naše škole. Dovesti igrača koji može u kontinuitetu da rešava - naravno da bi bilo poželjno. Zato ovde uporno pišem o Nenadu Lukiću, izuzetnom fudbaleru, koji je prošao Partizanovu školu, a evo statistike, pa uporedite. Nenad Lukić broj utakmica dao golova asistirao 2020/21 43 21 17 cela karijera 301 91 39 Vukadinović broj utakmica dao golova asistirao 2020/21 34 11 5 cela karijera 187 34 36 Znači, Lukić prošle godine 38golova dao ili asistirao, a Vukadinović 16 dao ili asistirao. I da bude jasno, obojica imaju po 28g, a sa TSC-om (makar mislim) imamo bolji odnos nego s Vojvodinom plus - igrač iz Partizanove škole.