Partizan oslabljen protiv Slovaka zbog crvenog kartona od pre 7 godina!

Autor: Darko Mitrović
petak 25.06.2021.
19:45
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Da li je ovo ujedno i nova prilika i za Makija Banjaka?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa Partizana od juče je na pripremama u slovenačkom Ptuju, već od sutra započeće sa prijateljskim mečevima, a prvi rival je slovenački šampion Mura, uz direktan prenos na TV Arena Sport u suboru od 19 časova.

Nova sezona počinje 17. jula, utakmicama prvog kola Superlige Srbije, a samo pet dana kasnije Partizan će dočekati slovačkog vicešampiona Dunajsku Stredu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Međutim, već sada se zna da trener Partizana Aleksandar Stanojević protiv Slovaka neče moći da računa na sve raspoložive igrače.

''Novosti'' danas podsećaju da je desni bek Partizana Marko Živković pre sedam godina dobio crveni karton kao fudbaler Vojvodine u meču sa slovačkim Trenčinom zbog udaranja protivničkog igrača.

Pošto od tada nije nastupao u evropskim utakmicama, Živkovićeva suspenzija je i dalje na snazi i odradiće je protiv Dunajske Strede.

Na poziciji deesnog beka prošle sezone je Stanojevićev prvi izbor bio Aleksandar Miljković, očekuje se da tako bude i u narednoj, a kao alternativa protiv Dunajske Strede mogao bi, umesto Živkovića, da bude i Maki Banjak, ukoliko do tada ostane u Partizanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke