Partizan ostao bez željenog pojačanja u veznom redu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.01.2018.
22:03
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Šampion Srbije neće uspeti da realizuje transfer o kojem se pričalo prethodnih dana.

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan definitivno neće angažovati veznog fudbalera sa kojim se pregovaralo u prethodnom periodu.

Pre manje od nedelju dana kapiten Vojvodine Dušan Jovančić priznao je da postoji kontakt sa crno-belima, ali da ništa konkretno nije dogovoreno.

Večeras je iz Novog Sada stigla informacija da je kapiten Vojvodine potpisao novi ugovor sa crveno-belima i najavio ostanak do kraja tekuće sezone.

Jovančiću je ove zime istekao ugovor sa Vojvodinom ali je odlučio da ostane na "Karađorđu" još najmanje šest meseci, a da potom potraži inostrani angažman, prenosi "Dnevnik".

Predsednik UO FK Vojvodina Dušan Vlaović obradovao je navijače vešću da je osim Dušana Jovančića dogovoren nastavak saradnje sa Damirom Kojaševićem koji će takođe biti na raspolaganju treneru Stolici u nastavku sezone.

Što se tiče Partizana, crno-beli imaju još opcija za pojačanja u veznom redu, ali je danas otkriveno da ne ide sve tako glatko u pregovorima oko transfera Radosava Petrovića i Saše Zdjelara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 10.01.2018
09:21

Neodgovornost, neazurnost, neodlucnost i maglovita vizija Ilijeva dovesce nas ove zime bez adekvatnih pojacanja.nSama cinjenica da je mogucnost za prolazak u drugo kolo eliminacione faze u ligi evrope, pa zasto ne i vise uz nekoliko neophodnih pojacanja veoma izvesna i nikad realnija, a samim tim i priliv prilicne kolicine novca u klupsku kasu su vise nego dovoljni razlozi, ali i motivi. Nazalost, ne razumem sta se ceka? Cak i ukoliko ikoga dovedemo dovescemo ga par dana pred prestojeci dvomec, i kao takva, ta pojacanja nece biti od koristi.

avatar
Wednesday, 10.01.2018
08:59

Loše radi uprava već drugi prelazni rok za redom,tako su i letos čekali zadnji minut da dovedu i prodaju igrače.Opet će napraviti istu glupost.I posle će im to biti opravdanje da nisu imali vremena da se uigraju a sami su krivi za to.

avatar
Povratak kralja 66
Wednesday, 10.01.2018
07:44

Ako i dalje budemo igrali sa dva zadnja vezna jedan bu trebao da bude defanzivan (Everton/Radin), a drugi ofanzivni praktično centralni vezni (pojačanje/Marjanović). Jovannčić je taj defanzivni i niti je bolji od Evertona niti od Radina tako da nam ne treba. Zdjelar ne može da zameni Evertona, a pitanje je da li je bolji od Radina tako da bi on eventualno pojačao konkurenciju. Što se tiče pozicije drugog veznog igrača jedino pomenuto ime je Petrović sa kojim je pitanje da li bi bio pojačanje i za domaća takmičenja, a u LE svakako ne jer nema pravo da igra. Ako hoćemo da se pojačamo mora Everton da ostane kao što je i bio plan i da se pojačanje traži u inostranom igraču jer generalno srpski fudbal godinama nije izbacio takvog igrača.

avatar
EDO
Wednesday, 10.01.2018
02:14
avatar
DeXy \'92
Wednesday, 10.01.2018
01:34

Da je partizan stvarno hteo da ga dovede,doveo bi ga...

avatar
Ruža Vias Ivan
Wednesday, 10.01.2018
01:21

Vojvodina hit proleca ?

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 10.01.2018
00:35
avatar
Vrlo intelektualno
Tuesday, 09.01.2018
23:52

Evo malo o tome kako ce nama sastav izgledati naredne polusezone:Stojkovic-Urosevic-Nemanja Miletic celavi-Mitrovic-Vulicevic-Zdjelar-Jevtovic-Jankovic-Suma-Tosic-Matic/Ozegovic!Pa vi vidite braco Grobari sta cemo i kako cemo....

avatar
RG VILI
Tuesday, 09.01.2018
23:38

Super! Hvala mu do neba!

avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 09.01.2018
23:16

ma nije on Vulćević, gospodo

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 09.01.2018
23:10

ma sta se brinemo vraca se kiconi haha