Partizan osvojio Banovo brdo!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.03.2018.
16:54
Izvor: Sportske.net

Novi trijumf crno-belih, Partizan na Banovom brdu rešio pitanje pobednika golovima u prvom poluvremenu, u razmaku od samo tri minuta.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

U derbiju 27. kola Superlige, Partizan je danas kao gost savladao ekipu Čukaričkog rezultatom 2:0.

Tokom prvih petnaestak minuta nije bilo prilika ni na jednoj, ni na drugoj strani, iako je ritam igre bio sasvim solidan.

Čekali smo ko će prvi ozbiljnije da pripreti, a Partizanova prva pretnja rezultirala je vodećim golom.

Igrao se 20. minut meča, Zdjelar je sa centra igrališta poslao dugu loptu ka Ožegoviću, ovaj je samo prosledio za Tavambu koji izbija sam ispred golmana Kirovskog i bez većih problema uspeva da ga savlada - 0:1.

Još se ''Brđani'' nisu oporavili od primljenog gola, a samo tri minuta kasnije morali su ponovo da vade loptu iz mreže. Sličan razvoj događaja kao i kod prvog gola, s tim što je ovoga puta Ožegović sam završio akciju posle odličnog prijema i preciznog udarca iskosa sa desne strane u suprotni ugao - 0:2.

Golove možete da vidite OVDE.

Par minuta kasnije utakmica je nakratko prekinuta zbog ''bakljade'' dela navijača Partizana, a do kraja prvog poluvremena crno-beli su mogli i do ubedljivijeg vođstva.

Odličan pokušaj imao je Marko Janković u 32. minutu, kada je lopta okrznula stativu, a opasno je pripretio i Saša Zdjelar nešto kasnije, kada je Kirovski nesigurno intervenisao, ali je ipak uspeo da ukroti tu loptu.

U poluvremenu, trener Čukaričkog Nenad Lalatović izvršio je dvostruku izmenu, Docića i Belakovića zamenili su Fofana i Zorić, a upravo je Fofana u 57. minutu zatresao mrežu svog bivšeg kluba, međutim taj gol nije priznat zbog ofsajda u kojem se našao Fofana.

Partizan je bio zadovoljan stečenom prednošću, pa crno-beli nisu bili previše opasni pred protivničkim golom, izuzev par prekida Pantića i Jevtovića.

S druge strane, ''Brđani'' su pokušavali da izvrše pritisak, tokom drugog poluvremena ušao je i Mudrinski, ali bez rezultata.

Ono što posle ove utakmice može da zabrine crno-bele je što se uz već povređene Ostojića, Mitrovića, Tošića, bolesnog Sumu, na povredu požalio i Ožegović, pa je morao da napusti teren u 77. minutu, kada ga je zamenio Ivanović.

Čukarički: Kirovski, Stevanović, Đurić, Puškarić, Bogosavac,  Drinčić, Docić (od 46. Fofana), Belaković (od 46. Zorić), Stojanović (od 71. Mudrinski), Ovusu, Bojić.

Partizan: Stojković,  Vulićević, Nemanja R. Miletić, Marković, Nemanja G. Miletić, Janković (od 69. Jevtović), Zdjelar, Pantić (od 86. Ilić), Đerlek, Ožegović (od 77. Ivanović), Tavamba
.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Sunday, 11.03.2018
20:21

Nista sad Djuka odlazi, najgori trener u istoriji...? Eh, kratke pameti.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 11.03.2018
20:00

utakmica bez i jedne zamerke, ni na teren, ni na igrace, pogotovo ne na sudije koje su odradile skroz korektan posao, primer kako treba da se sudi...

avatar
Osijek 51
Sunday, 11.03.2018
19:48

Da nisu povredjeni, Djukic jos nebi shvatio da je Partizan daleko jaci bez Sume, Tosica i Ostojica. Dosta je tih isluzenih krseva, fudbal je za mlade .

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 11.03.2018
18:44

Prvi gol iz ofsajda 2 metra,a ponisten gol Cukarickom zbog ofsajda kojeg nije bilo. Kakav jadan mali klub.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 11.03.2018
18:29

Tako se igra, cim nema Tosica u timu, mi lagano dobijamo!

avatar
Silent
Sunday, 11.03.2018
18:10

Kupljeno za mir u kući i ostanak Djukića

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Sunday, 11.03.2018
17:59

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Sunday, 11.03.2018
17:58

Kad svaki pojedinac odigra ozbiljno i odgovorno onda kvalitet pojedinaca da rezultat kao što je Ožegović asistencijom za Tavambu i sjajnim prijemom i završnicom rešio utakmicu, a Marković i Đerlek su odigrali zrelo i odgovorno kao da sezonama nose dres Partizana. I ono veoma važno uslovi da se prikaže kvalitet su bili na nivou tj. teren i sudije.

avatar
Kori Volden
Sunday, 11.03.2018
18:12

Moras ti da pomenes sudije , navika. Cak i kad nemaju veze sa tokom utakmice. Stalno potenciras te iste sudije, a da vam nije bilo njih, jedna Mladost bi vas na primer sravnila sa zemljom. xd

avatar
Sunday, 11.03.2018
23:27

Mladost je pošteno izgubila tj. pobedila samu sebe bez ikakvog učešća sudija za razliku od gubitka bodova Partizana protiv: Voždovca, Vojvodine, zvezde, Zemuna, Radničkog... i na drugoj strani 20-ak poklonjenih bodova zvezdi. Zato ih pominjem.

avatar
Man.United99
Sunday, 11.03.2018
19:36

Partizan je odigrao dobro zato sto sz igrali mladi i kvalitetni a ne oni sto glume zvjezde tima a ne rade nista