Partizan ozvaničio prvi potpis pred letnju pijacu, Savo prezadovoljan!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.05.2019.
14:02
Izvor: Sportske.net

Odlična vest za crno-bele i važan posao koji su obavili pred početak letnjeg prelaznog roka.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Do srede najveći deo fudbalske javnosti u Srbiji nije ni znao za Lazara Pavlovića, a onda je trener Partizana Savo Milošević iznenada lansirao ovog 17-godišnjaka u prvi tim u revanšu polufinala Kupa protiv Radničkog iz Niša.

Odlični vezista je u potpunosti opravdao poverenje, ostavio je veoma dobar utisak na debiju, pa je sledeći potez kluba iz Humske očekivan i logičan.

Naime, danas je potvrđeno da je sa Pavlovićem potpisan ugovor na tri godine, što je prokomentarisao i trener Milošević na današnjoj konferenciji za medije.

''To je jako lepa i jako bitna stvar za Partizan. Svi su svesni značaja naše omladinske škole i svih igrača koje dobijamo iz nje. On je nov mladi igrač koji donosi veliku vrednost i ekonomski, a i igrački.

Videli ste na njegovoj prvoj utakmici kakav je njegov kvalitet. Naravno, ima mnogo stvari koje treba da nauči, ima još mnogo radi, ali mislim da smo videli dovoljno da znamo da će od njega i srpski fudbal imati mnogo u budućnosti", istakao je Milošević.

Pavlović je ugovor potpisao u društvu generalnog direktora Miloša Vazure, svojih roditelja, kao i zastupnika i nekadašnjeg igrača Partizana Zvonimira Vukića, a pridružio im se i trener Milošević.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Lazar Pavlovic Zvonimir Vukic


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 18.05.2019
23:00

Dok su štetočine tu potpisivaće se prvi ugovori na 2 i 3 umesto na 5 godina. Da 3 do 4 godine igraju za Partizan, sazreju kao igrači, donesu Partizanu rezultat, pa tek onda eventualno dalje. Tad bi se iz Partizana odlazilo za desetine miliona evra, a godišnje plate bi im bile u milionima, a ovako - crkavica i upropašćene karijere, a kreature koje to sve kreiraju - pune li pune džepove. Kad jednom odu - ostaviće Partizan u dugovima i u očajnom stanju, a oni će biti bogati ljudi, mada i dalje neće ništa znati i ništa vredeti.