Partizan ozvaničio saradnju sa Rudarom iz Prijedora - Vazura: ''Jako smo srećni!''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.06.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

U Rudaru veruju da će zahvaljujući saradnji sa Partizanom lakše postati stabilan premijerligaš u BiH.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura zahvalio se danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci klubu i inicijativi za održavanje ''Prvog svesrpskog sabora'', ističući značaj današnje manifestacije ne samo za razvoj sporta, već i jedinstva i podrške bratskih naroda.

Vazura je potpisao sporazum o saradnji Partizana i Rudara, zajedno sa potpredsednikom kluba iz Prijedora Zoranom Šormazom.

''Partizan se pridružio današnjem saboru koji organizuju Republika Srbija i Republika Srpska i mislim da je ovo veliki dan za oba kluba. Potpisivanjem ugovora, ozvaničićemo saradnju dva kluba koja postoji i od ranije. Klubovi će postati još bliži, a saradnja će biti na svim nivoima – od pomaganja mladih igrača do prvog tima, preko marketinga i svih onih aktivnosti koje ima jedan fudbalski klub. Jako smo srećni, kako mi u Partizanu tako i ljudi iz FK Rudar'', izjavio je Vazura.

''Današnji dan nam mnogo znači jer ćemo unaprediti naš sporazum. FK Rudar Prijedor je trenutno član Prve lige Republike Srpske. Za četiri godine slavimo stogodišnjicu i želimo da u naredne četiri godine postanemo jedan stabilan premijerligaš, a to ćemo svakako učiniti lakše uz pomoć naših prijatelja iz Fudbalskog kluba Partizan'', naglasio je Šormaz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke