Partizan "pikirao" Nemanju Radoju, ali istaknut je znak "stop"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.08.2022.
08:20
Izvor: Sportske.net

Neće im biti lako da pronađu zamenu za Zdjelara.

EPA-EFE/ROMAN RIOS
EPA-EFE/ROMAN RIOS

Povezane vesti

Uprava Partizana iskazala je interesovanje za srpskog internacionalca Nemanju Radoju, ali taj transfer je daleko od realizacije.

Odlaskom Saše Zdjelara, crno-beli su ostali samo sa Ljubomirom Fejsom kao raspoloživom opcijom za poziciju defanzivnog veziste. Kristijan Belić još stasava i Iliji Stolici ukoliko želi da preokrene sezonu, neophodno je regrutovanje novih imena na tom delu terena.

Jedno od imena koje se spominje jeste Nemanja Radoja, polaznik Vošine akademije koji poslednjih osam godina trči španskim igralištima. No, kako mu je ugovor sa Levanteom istekao i slobodan je u izboru nove sredine, ponovo se pojavila mogućnost njegovog povratka u Srbiju. Zimus se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, ali sada je tu zov druge strane Topčiderskog brda.

Međutim, ostanak na Pirinejskom poluostrvu je realnija opcija. Ekipa Kadiza nalazi se u pregovorima sa Radojom i inicijalni kontakti bili su pozitivni za ovaj tim iz Andaluzije. Oni u Radoji vide interesantnu tržišnu priliku budući da bi im sa svojih 29 godina doneo iskustvo koje je stekao noseći dresove Selte i Levantea u skoro 200 navrata u La ligi, prenose tamošnji mediji.

Tako, ukoliko Partizan nekim čudom ne uspe da nagovori Radoju da zaduži crno-belu opremu, on će nastaviti da šparta španskim terenima.

Radoja je karijeru započeo u Vojvodini, a potom je 2014. godine potpisao za Seltu iz Viga da bi pet godina kasnije pojačao Levante za koji je nastupio u 74 utakmice.

Partizan će u četvrtak igrati revanš meč sa AEK-om iz Larnake u kvalifikacijama za Ligu Evrope na stadionu u Humskoj i kvota na pobedu crno-belih je 1.72 koju je pripremio AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke