Partizan po Zvezdinom receptu, pojačanje iz MLS lige?!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.11.2021.
21:27
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Svi smo svedoci kakav pogodak je Zvezda napravila, da li će se i Partizanu posrećiti?

@ChicagoFire
@ChicagoFire

Povezane vesti

Samo mesec dana ostalo je do kraja prvog dela sezone, a planovi za zimski prelazni rok se uveliko prave.

Spekulacije u medijima su takođe već počele, a zanimljivu najavu doneo je ''Srpski telegraf'' po pitanju potencijalnog Partizanovog pojačanja.

Navodno, crno-beli su zainteresovani da ove zime angažuju fudbalera Čikago Fajera Luku Stojanovića koji je kao omladinac već bio član kluba iz Humske.

U seniorskoj konkurenciji put ga je odveo na neke druge strane, uglavnom u inostranstvo, pa su ga angažovali Sporting, Apolon Limasol, Muskron, Antverpen, pre nego što se 2018. godine vratio u Srbiju, u ekipu Čukaričkog.

Za ''Brđane'' je nastupao do februara prošle godine, iz tog perioda se posebno pamti gol Crvenoj zvezdi sa pola terena, a onda je realizovao transfer u Čikago Fajer, gde je ostvario zapažen učinak.

Ove sezone je u američkoj MLS ligi upisao 27 nastupa, postigao osam golova, uz jednu asistenciju, ali na kraju godine mu ističe ugovor i postaće slobodan igrač.

Pomenuti izvor navodi da u Partizanu to žele da iskoriste i da 27-godišnjeg ofanzivnog vezistu angažuju u januaru. Navodno je Stojanović ''pozitivno odgvorio na signal iz Humske'', pa se sada očekuju naredni koraci u pogledu realizacije transfera.

Podsetimo, Crvena zvezda je u julu prošle godine igrom nesvakidašnjih okolnosti dobila priliku da iz MLS lige vrati Aleksandra Kataija, koji od tada briljira u crveno-belom dresu. Bilo bi zanimljivo videti da li bi i Partizan bio te sreće sa Stojanovićem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Tuesday, 16.11.2021
10:56

Da vredi nebi bio slobodan. U cemu je problem sto ne objavite komentar.

avatar
Slavko1234
Sunday, 14.11.2021
08:48

Da je valjao nebi bio slobodan. Pravo pojacanje bice kad ova zvezdina uprava ode iz Partizana.