Partizan "pokvario planove", gde će se igrati finale?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2019.
23:13
Izvor: Sportske.net

Nema dileme da bi "Čair" bio domaćin da je Radnički prošao u finale, ali nakon ovakvog raspleta niko ne može da garantuje da će Niš zadržati domaćinstvo.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Početkom novembra prošle godine Takmičarska komisija FS Srbije donela je odluku da finale Kupa Srbije za sezonu 2018/19 bude odigrano u Nišu.

Niko tada nije mogao da pretpostavi ko će se boriti za trofej pa se tako nije razmišljalo o potencijalnim problemima koji bi mogli da nastanu u slučaju da se u finalu nađu Partizan i Crvena zvezda.

Sada kada su "večiti" obezbedili plasman u finale na Savezu je da donese odluku da li je stadion "Čair" i dalje dobro rešenje ili će se razmišljati o tome da finale bude odigrano na nekom drugom stadionu.

Sećamo se primera iz sezone 2016/17 kada je domaćinstvo finala Kupa Srbije dodeljeno Novom Sadu, ali je nakon plasmana "večitih" u finale odlučeno da se zbog bezbednosti utakmica igra u Humskoj.

Stadion Cair
Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Kao i pre dve godine, na policiji je da izvrši procenu bezbednosti i da donese konačnu odluku o tome da li u Nišu postoje uslovi da se na "Čairu" smeste najvatrenije pristalice Crvene zvezde i tri frakcije navijača Partizana.

Ukoliko MUP proceni da je bezbedonosni rizik preveliki, FSS će morati da promeni domaćina finala, a vrlo je verovatno da će onda žrebom biti odlučeno da li će se igrati na "Marakani" ili u Humskoj.

Finale je zakazano za 23. maj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Thursday, 16.05.2019
08:29

Ok je da se igra u Nisu, ali kada promene podlogu. Ono je oranica, a ne fudbalski teren.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 16.05.2019
07:34

Zar ce tek sad da razmisljaju o tome?!

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 16.05.2019
01:18

Izvinjavamo se FSS sto smo im pokvarili planove.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 15.05.2019
23:50

A žreb kaže: zvezda 3 puta uzastopno domaćin do polufinala, a onda i 4. put u polufinalu kupa, a Partizan 3. puta uzastopno gost do polufinala. Gde to ima? To može samo najmanji klub na svetu.