Partizan ponižen u Humskoj, Mladost GAT ispisala istoriju, četiri puta u metu!

Autor: Ivan Cvetković
subota 11.02.2023.
20:24
Izvor: Sportske.net

Dugo "crno-beli" nisu bili ovako poniženi!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dugo se Partizan ovako nije obrukao kao večeras u okviru 21. kola Super lige Srbije u kojem je Mladost GAT osvojila velika tri boda pobedom od 4:0.

Prosto je neshvatljivo na šta je ličio tim Gordana Petrića kojeg za nekoliko dana očekuje meč Lige konferencija sa Šerifom.

Jedva da se ušlo u četvrti minut meča kada su Novosađani stigli do prvog gola, odbijena lopta Markovića stigla je do Romana Gala koji je efektnim udarcem savladao nemoćnog Popovića.

Igrači Partizana se pošteno nisu ni rastrčali kada je usledio novi šok u Humskoj, igrao se 11. minut kada je Kristijan Delbelo iskoristio grešku Markovića i udvostručio prednost svoje ekipe.

Pokušavao je Partizan da ugrozi gol Milojevića, međutim to nije išlo tako lako jer su se gosti sjajno branili.


Vredi napomenti još i pokušaje Gala i Mituljikića na jednoj i Živkovića na drugoj strani, opasan je bio i napad preko desne strane kada loptu nije stigao na drugoj stativi Urošević, no promene rezultata nije bilo.

Sa rafalnom paljbom Mladost je nastavila u prvih 15 minuta drugog poluvremena.

Igrao se 53. minut kada je Fejsa nesmotrenim startom srušio protivničkog igrača u sopstvenom kaznenom prostoru, sudija Ostraćanin dosudio je penal, a siguran sa bele tačke minut kasnije bio je iskusni Novica Maksimović.

Četiri minuta kasnije, centaršut sa desne strane glavom je u gol skrenuo Nemanja Milić čime je stavljena i tačka na ovaj susret.

Partizan je nakon ovog poraza sada na 11 bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu i ima 46 bodova na drugoj poziciji Super lige Srbije, dok je Mladost GAT i dalje pretposlednja sa 16 bodova.

Navijači Partizana se i dalje prisećaju kada je njihova ekipa poslednji put primila četiri gola na domaćem terenu ne samo u Evropi, već i u domaćim takmičenjima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke