Partizan poslao Ilića u Ligu šampiona!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.08.2015.
23:33
Izvor: Sportske.net

Odluka fudbalskog kluba Partizan da u letnjem prelaznom roku proda iskusnog štopera Branka Ilića omogućila je slovenačkom internacionalcu da na jesen igra u najjačem klupskom takmičenju u Evropi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije pokušao je da napravi tim koji će biti kadar da obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona ali je "Parni Valjak" trokirao ispred poslednje prepreke.

Na startu nove sezone navijači su neretko ukazivali na to da crno-beli nemaju dovoljno dobru odbranu a Miroslav Vulićević bio je jedini igrač iz zadnje linije koji je u kontinuitetu igrao kvalitetno.

Kuriozitet je da su crno-beli tokom letnjeg prelaznog roka dozvolili Branku Iliću i Vladimiru Volkovu da napuste klub a interesantno je i to da su Slovencu učinili veliku uslugu.

Time što su prodali Branka Ilića Astani crno-beli su Slovenca poslali u klub koji će ove jeseni igrati u Ligi šampiona a ne treba zaboraviti da je iskusni štoper želeo da ostane u Humskoj.

Astana je u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona savladala APOEL ukupnim rezultatom 2:1 pa će Branko Ilić sa kazahstanskim timom imati tu čast da igra u elitnom klupskom takmičenju što ne bi bio slučaj da je ostao u Partizanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Thursday, 27.08.2015
09:31

Mozda bi i bio slucaj :) Jer onaj Fabrisio nije stoper..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 27.08.2015
09:27

Jedini razlozi zbog kojih sam bio za njegov odlazak su to mesto stranca koje je zauzimao i plata koju je imao naspram vecine drugih (sa)igraca, ali mora da se kaze da je Branko Ilic za Fabrisia Alesandro Nesta licno, kakav je tek taj lik promasaj...

avatar
mileta
Thursday, 27.08.2015
08:40

Ilicu bila velika plata.Nasa bajna uprava je pokusala da skrese troskove.nDovede Bugara koji nema blage veze sa fudbalom i das mu primanja kao sto su imali Drincic i B Ilic zajedno.Ironicno nema sta.nKladim se da bi vecu korist imali od ove dvojice nego od debelog Bugarina.nA da zaboravio sam da je ovoj upravi bio primarni cilj da igramo LE.Sjajno nema sta.Bolje uzeti 5 miliona nego 14 miliona.nSada mozemo da se pozdravimo sa levim bekom,zadnjim veznim i napadacem.nOni nam verovatno po misljenju uprave nisu potrebninFK Saopstenje ce nastaviti da se pojacava.Vce sad imaju respektabilan tim koji je za klasu bolji od nas.A mia da imamo upravu sa Vucelom koji ce pricati o sabotazama sa druge strane brda i stavljanjem titule na kocku.

avatar
mile strbac
Thursday, 27.08.2015
07:47

igracina za Fabricija puno gresaka prave I u zvezdi I u partizanu!!!

avatar
Boki92
Thursday, 27.08.2015
07:32

Dobro se on izvuko iz Partizana.

avatar
sundjer bob
Thursday, 27.08.2015
01:20

Da, odlicnu su procenu napravili! Ilica oterali, doveli Brazilca... Zato im se tako i vratilo!!!