Partizan predstavio nove dresove, da li i novog kapitena?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.07.2023.
21:31
Izvor: Sportske.net

Ima dosta noviteta.

Sandić foto
Sandić foto

Povezane vesti

Ekipa Partizana se u slovenačkom Pohorju priprema za novu sezonu, a trener Igor Duljaj u hodu pokušava da formira novi tim koji treba da predstavlja kvalitetan spoj mladosti i iskustva.

Danas su crno-beli odigrali prvi kontrolni meč od početka priprema, savladali su slovenačkog trećeligaša Pesnicu sa 5:0, iako posle prvog poluvremena nije bilo golova.

Ono što je takođe privuklo pažnju, nažalost uz težu povredu kolena mladog Janka Jevremovića, jesu i novi dresovi u kojima je Partizan danas premijerno nastupio.

Znate već da je klub iz Humske završio dugogodišnju saradnju sa Najkijem i od ovog leta crno-beli će nositi dresove marke ''Puma''.

Danas smo tokom meča sa Pesnicom mogli da vidimo crnu garnituru, a uz nju će igrači Partizana tokom sezone nositi i standardnu crno-belu, kao i bordo-plavu kombinaciju na koju se godinama čekalo.

Čast da danas kao kapiten izvede ekipu na teren imao je štoper Partizana Svetozar Marković, ali uz napomenu da je Bibars Natho nastupio tek u drugom poluvremenu, pa nije baš najjasnije ko će od njih dvojice nositi kapitensku traku kada budu zajedno od prvog minuta na terenu.

Podsetimo, dosadašnji kapiten Partizana Slobodan Urošević karijeru nastavlja na Kipru, a Natho je bio njegov zamenik. Sada ostaje da vidimo da li će Izraelac biti promovisan u novog kapitena, ili će i dalje biti u ulozi zamenika, ali Svetozaru Markoviću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke