Partizan predstavio novog debitanta, ima impresivnu statistiku!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.05.2021.
21:08
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Kako se i očekivalo, trener Stanojević protiv Voždovca pružio priliku još jednom supertalentovanom fudbaleru.

partizan.rs/Miroslav Todorovic
partizan.rs/Miroslav Todorovic

Povezane vesti

Ukupno 39 golova i 18 asistencija u 33 utakmice, brojke su koje je talentovani Samed Baždar ostvario ove sezone u Kadetskoj ligi Srbije, u dresu Partizana.

Zahvaljujući tome, u potpunosti je zaslužio da večeras debituje i u seniorskoj konkurenciji u dresu Partizana. Crno-beli su savladali Voždovac u Humskoj sa 3:0, a 17-godišnji Baždar je odigrao poslednjih deset minuta ove utakmice.

Posle meča, u razgovoru sa Biljanom Obradović za klupsku televiziju nije skrivao svoju sreću zbog današnjeg debija.

''Presrećan sam zbog ovog dana, za ovo sam živeo, za ovo sam radio tolike godine. Neću stati na ovome, idemo dalje'', istakao je Baždar.

On je zimus već bio priključen prvom timu tokom priprema, ali nije bilo prilike za debi na zvaničnim utakmicama.

''Mnogo mi je to pomoglo, mesec dana smo konstantno bili zajedno, teži su treninzi, igrači su dosta spremniji, samim tim moraš da se prilagođavaš timu. Dosta sam napredovao tim treninzima i utakmicama, sve je bolje i bolje'', objašnjava Baždar.

Sutra ga neće biti u ekipi Partizanovih kadeta protiv TSC-a, ali veruje da će oni i bez njega osvojiti šampionsku titulu.

''Ako Bog da, sutra slavimo titulu. Želja mi je da mi Bog da zdravlja, sve ostalo će doći na svoje i sve će biti dobro. Cela ekipa mi je čestitala u svlačionici, što me iznenadilo, jer uvek pružaju podršku mladim igračima. Rekli su mi 'samo lagano mali, doći će sve na svoje''',
zaključio je Baždar.

*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke