Partizan predstavio treće pojačanje: "Nisam razmišljao dva puta, ovo je ispravan izbor!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.06.2022.
12:12
Izvor: Sportske.net

Patrik Andrade je treće pojačanje Partizana pošto su pre njega stigli Zlatan Šehović i Aleksandar Filipović.​

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Partizan je danas u Ptuju predstavio svoje najnovije pojačanje u vidu Patrika Andradea (29) koji stiže kao slobodan igrač posle angažmana u Karabagu.

Polivalentni fudbaler sa Zelenortskih ostrva nije krio zadovoljstvo ovim potezom u karijeri, a istakao je i da mu je u izboru nove sredine pomogao i savet fudbalera "crno-belih" Rikarda Gomeša, kojeg zna iz nacionalnog tima.

"Imao sam i druge ponude, ali kad sam čuo da me Partizan želi nisam želeo dvaput da razmišljam. Odmah sam se čuo sa Rikardom, moj zemljak mi je ispričao sve najbolje o klubu, gradu, navijačima i predstavljao je deo slagalice u odluci da dođem. Osim toga, Partizan je veliki klub, moj izbor je ispravan, uz ogroman značaj navijača koji su me pogurali ka Beogradu", kazao je Andrade.

"Ja sam tek jedan od fudbalera koji će pomoći kolegama i ekipi da napravi dobre stvari u sezoni pred nama. Baš sa takvim razmišljanjem sam došao, da budem na usluzi Partizanu u napadu na trofeje. Nadam se da možemo to da ostvarimo", istakao je novajlija.

On se timu priključio na pripremama u Sloveniji.

"Spreman sam, međutim, moram da se priključim treninzima, spoznam zahteve trenera, upoznam tim i tek kako dani budu odmicali šef struke će proceniti šta je najbolje za mene".

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev istakao je i karakter kao vrlinu Andradea.

"Krasi ga karakter pobednika. A takvi su nam potrebni", jasan je bio Iliev.

Patrik Andrade je treće pojačanje Partizana pošto su pre njega stigli Zlatan Šehović i Aleksandar Filipović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke