Partizan - Preskup je kragujevački tandem, rezervista TSC-a na pragu Humske!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 09.06.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Partizan našao rešenje za vezni red?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Veliko je pitanje da li će biti ukinuta suspenzija Partizanu, ali kako reče generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, očekuje se da klub isplati dugovanja prema Takumi Asanu i da će potom sve teći po planu. 

Kakav je plan?

Posle Đorđa Jovanovića, očekuje se da u klub stigne i još jedan njegov saborac iz omladinskog pogona Partizana - Ivan Milosavljević. 

Ovaj vezni fudbaler nije bio u prvom planu kod Žarka Lazetića u prethodnoj sezoni, ali je sakupio 22 meča u svim takmičenjima i igrao je na šest mečeva u plej-of rundi. 

Na kraju sezone je počeo ozbiljno da se nameće, ali imajući u vidu da bi verovatno bio i rezervista naredne sezone u klubu iz Bačke Topole, transfer nije isključen.

Javio se upravo Partizan koji ima za cilj da vrati svog učenika i velike su šanse da će se to i desiti bez obzira na ugovor ovog momka koji traje do 2025. godine. 

Sa druge strane, Partizan je prema našim saznanjima pokušavao da dovede i Milana Aleksića, fudbalera Radničkog iz Kragujevca i još jednog svog bivšeg učenika, ali posle fantastične sezone na "Čika Dači" njegova cena je znatno porasla i teško da će Partizan moći da isprati finansijske zahteve Kragujevčana. 

Raspitivanje je bilo i za Vidosavljevića iz Radničkog, ali će Partizan morati da traži na drugom mestu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke