Partizan pronašao golmana? Primio jedan gol na 11 utakmica!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 26.07.2021.
09:54
Izvor: Sportske.net

Ko će biti prvi čuvar mreže Partizana?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u potrazi je za novim golmanom koji će zameniti upražnjeno mesto nakon odlaska Vladimira Stojkovića.

Dojučerašnji kapiten crno-belih zadao je muke upravi kluba svojom odlukom da promeni sredinu i pređe u Al Fejhu. No, Partizan mu nije pravio ni najmanji problem i u poznim igračkim godinama Stojković će se otisnuti u inostranstvo gde će raditi sa poznanikom Vukom Rašovićem.

Juče se emotivno oprostio od crno-bele publike u Novom Sadu, a uprava kluba je na zadatku pronalaska njegove zamene. Na samom vrhu liste tima iz Humske nalazi se čuvar mreže Šerifa iz Tiraspolja Dušan Marković.

Momak koji ima 23 godine je u februaru potpisao za Šerif i impresionirao do sada. Na 11 odigranih utakmica primio je svega jedan gol i samim tim pomogao klubu da dođe do titule šampiona Moldavije.

"Ne bih mogao ništa konkretno da vam kažem na tu temu. Igrač sam Šerifa, ugovor mi je na snazi do zime i zadovoljan sam. Naravno da mi gode priče o interesovanju tako velikog kluba kao što je Partizan", rekao je Marković za "Sportski žurnal".

Svoje profesionalne fudbalske korake načinio je u Radu, da bi potom kao slobodan igrač zimus stigao u Tiraspolj kao zamena za hrvatskog golmana Zvonimira Mikulića.

Ukoliko stigne u Humsku, Marković će se za mesto prvog golmana boriti sa Aleksandrom Popovićem i Nemanjom Stevanovićem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke