Partizan se odrekao napadača, Batica ne računa na najskupljeg u istoriji kluba!

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.08.2018.
22:03
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Promene u poslednjim trenucima prelaznog roka.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Prema pisanjima portala Mocart sport, napadač Partizana Ognjen Ožegović napustiće beogradski klub kako bi karijeru nastavio u Arsenalu iz Tule.

Dogovor je postignut ranije danas, a pretpostavlja se da će "Crno-beli" zaraditi određenu sumu novca na ime obeštećenja.

Isti izvor navodi da će Humsku napustiti i najskuplje pojačanje kluba Sejduba Suma.

Gvinejac nije opravdao očekivanja u Partizanu, a pao je u drugi plan nakon dolaska Bate Mirkovića na mesto trenera "Parnog valjka".

On će najverovatnije otići na pozajmicu, a zainteresovani su danski Esbjerg i dva neimenovana izraelska kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Saturday, 01.09.2018
17:29

Po drugi put pišem isti tekst,valjda će se smilovati pa objaviti.Ognjene,hvala ti za golove i borbenost.Želim ti uspeha u daljem radu i životu.Želeo bih da više nikad u karijeri ne naidješ na trenere kao što su Djukić, Lazetić i početnik Mirković.Ako u daljoj karijeri bude sve kako treba i budeš postizao golove kao u Čukaričkom , ni za živu glavu se ne vraćaj u Partizan.I jedan dobronameran savet,drži jezik za zube,jer izgleda da su te neke izjave koštale karijere u Partizanu.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Saturday, 01.09.2018
22:05

Ne boj se, vratice se tvoj ogi vec u junu...

avatar
Momcilo Stojanovic
Saturday, 01.09.2018
12:50

Neka mi Željko Pantić objasni kako ovo nije najgori tim u istoriji Partizana,a ja ga pratim 60 godina.Bilo je krize rezultata,ali ovakve krize kvaliteta nikad.Skratio mi je život Partizan,ali nikad mi nije bilo žao,jer se videlo da će se nešto dobro dogoditi,a ovo sada katastrofa.Nije problem izgubiti,problem je uzrok.Danas je uzrok nedostatak kvaliteta,jer se na borbenosti ne može zameriti igračima.Međutim ,oni jednostavno nemaju kvalitet,za ono što mi želimo.Đukić je odučio od fudbala i one koji su nešto znali,a nahvalio neznalice ,da su ovi umuslili da su igračine.Protiv Ilieva ,krivičnu prijavu za bačene pare za najskuplje pojačanje ili su se u tu sumu svi lepo ugradili sa Slovacima.Uvek sam bio optimista,ali mislim da sa ovim igračima mi sledeće sezone Evropu nećemo videti.

avatar
Душан Терић
Saturday, 01.09.2018
12:08

Sta reci a ne zaplakati. Tim trener uprava navijaci..sve katastrofa. Ljudi sada vec mozemo da kazema da smo na dobtom putu da budemo rang vojvodine. Mi imamo zakarica zvezda marina. Mi rikarda zvezda boacija. Oni bena mi jankovica... svako poredjenje je suvisno. A o baticinom insistiranju na scekicu ne vredi trosito reci.

avatar
Dalibor Daca Petrovic
Saturday, 01.09.2018
10:06

Ovo je tek pocetak raspad partizana sve dok je Vucelic Vucicev covek na celu partizana nema sta da se nadamo boljeg partizana doveden je Ilijev koji samo zna samo da prica o Bombama prelaznog roka a delima nista nije pokazao navijaci koji vode tribinu utisani jel su dobili dobru svotu novca od Vazure .sve o svemu mi nemamo sta da trazimo i da se nadamo reslutatima ove godine cemo biti 4 na tabeli kakva titula kakav kup prvo mi nemamo dobru odbranu pa da ne pricamo o napadu ovo je nagora uprava od kako volim pratim ovaj klub jadnoo

avatar
ubipacijentic
Saturday, 01.09.2018
08:46

Ozegovic je bio najborbeniji igrač Partizana a oni ga predadoše. Ove godine a verovatno i nekoliko narednih titula ostaje samo san.Zvezda je sada puna para i može da dodvede koga hoće a u nas klub će dolaziti ko i do sada slobodni igrači bez obeštećenja. Razlika je očigledna u ovom prelaznam roku zvezda nas je ubila zato i jeste tu gde jeste.a mi ...

avatar
sloba89
Saturday, 01.09.2018
08:10

Ma samo omladinci i to je to!!!

avatar
trifun
Saturday, 01.09.2018
07:49

Ognjene hvala za golove koje si davao i veliku borbenost.Mnogo sreće u nastavku karijere uz želju da ne naletiš na trenere kao što je bio Djukić,Lazetić i početnik Mirković.Drži jezik za zubima,jer ti je izgleda to presudilo u Partizanu.Ako uspiješ u daljoj karijeri , u Partizan se ne vraćaj ni za živu glavu.

avatar
Bianconeri Belgrado
Friday, 31.08.2018
23:18

A krilo vam ne treba jel ni bek ok ni vezni red rll

avatar
pfc11
Friday, 31.08.2018
23:08

DOVELI SCEKICA DA NAPRAVI RAZLIKU.TUGA.OVAJ SUMA NIJE ODIGRAO SVE SKUPA 5 UTAKMICA A ITO STO JE IGRAO NIJE IMAO S KIM.VJEROVATNO CE MALI ĐERLEK BOLJI BIT.SREDINA TERENA BEZ OVIH POVRIJEDENIH IPOLA ODBRANE SU KATASTROFA.

avatar
AlexPFC
Friday, 31.08.2018
23:00

Ivica Iliev: ''Ja garantujem za ovog dečka, ja sam sportski direktor i ja stojim iza njega. Postoji mnogo igrača koji su igrali za oba kluba, ne želim više da slušam takve priče. Neću polemiku, znam da će Ognjen izginuti za sveti dres.
- Počeli smo od bombe nad bombama dolaskom Tošića, kompletirali odbranu, a sada stavili jagodu na tortu, više volim jagodu od višnje. Pre tri meseca sam označio Ožegovića kao zamenika za Đurđevića, on je sličnih karakteristika i logično rešenje.''

Parodija na dobrog golgetera: ''Ne znam kako će da me zovu... Ožegol, može, takav nadimak sam imao i pre i sviđa mi se taj nadimak. Ja o tome ne razmišljam već dugo, stvarno imam podršku i sa Juga, Istoka, Zapada, od svih Grobara...''

Hoće li snositi posledice svi odgovorni za dovođenje ovog cirkuzanta? Hoće li se buljavi usuditi da samo pisne Bati Mirkoviću na eliminaciji ovog promašenog fudbalera?
Bati Mirkoviću svaka čast na odluci. Pravi navijač Partizana ne može da podržava nekog ko ga je nazivao glodarom a sada kada mu je u interesu promenio je ploču pa je naprasno postao ''najveći'' Grobar. Pravo je vreme i za veliku čistku u svim strukturama kluba.
Svestan sam da portal Mozzartsport itekako ume da spinuje i iznosi neistine u vezi našeg kluba ali isto tako od dolaska Bate, Ožegović je retko kada bio i u protokolu. Pa ukoliko ovog mučenika ne bude želeo ni Arsenal Tula, onda će imati priliku da se lepo odmori sedenjem na tribinama našeg stadiona kao i pevanjem navijačkih pesama jer je odskora postao veliki navijač Partizana. Samo neka ne pali baklje, Kokeza bi mogao novčano da nas kazni...

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Friday, 31.08.2018
22:45

A da slucajno (ili namerno) dovedemo nekoga, to im ne pada na pamet ni u ludilu. Ima i taj prelazni za slobodne igrace Hahaha

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Friday, 31.08.2018
22:21

Nema pojačanja? Uprava napolje!

avatar
MOE28
Friday, 31.08.2018
23:10

Zanimljivo je kako kada procitam to 'uprava napolje' kao da cujem gomilu kivnih navijaca Novog Pazara kako se posle ociglednog faula za protivnika ipak deru 'lopovi, lopovi'. Je l vi mislite da neko iz uprave cita ove komentare i da ce videti sta ste napisali?

avatar
Leka
Friday, 31.08.2018
22:19

Taj Ožegović je ispao ma**un. Svi znaju da je zvezdaš, a on se šlihtao grobarima, pevao pesme protiv zvezde,... I šta sad? Baš jadno.

avatar
pfc11
Friday, 31.08.2018
22:15

BOLJE DA SI OSTAVIO OVU DVOJICU A ODREKAO SE PO ODBRANE SA ZDJELAROM.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 31.08.2018
22:08

Malo nesto pratim nas fudbal ali mi se cini da je Ozegovic jedan od boljih u Partizanu...uvek borben i pozrtvovan

avatar
Delije Sever 021
Friday, 31.08.2018
22:05

Koliko miliona je u pitanju? Ima makar jedan za obojicu?

avatar
Südkurve München
Friday, 31.08.2018
22:24

Pa obojica po pola miliona