Partizan se oglasio: "Nezapamćeni čin vandalizma"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 18.09.2023.
14:30
Izvor: Sportske.net

"Snimci sa video nadzora su dostavljeni nadležnim državnim organima".

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje dan nakon uništavanja svečane lože na stadionu u Humskoj od strane svojih navijača.

Jučerašnji meč protiv Radnika je imao uvertiru, navijači crno-belih su ušli u svečanu ložu stadiona u Humskoj, ispisali su grafite, a pored toga su većinu stolica urnisali.

Sve to uz jednu poruku na Instagramu:

"Nećete sedeti tamo gde ste pošli, u našoj kući niste dobrodošli".

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti:

"Fudbalski klub Partizan obaveštava javnost da je u nedelju, 17.septembra, između 4:10 do 4:30 časova ujutru došlo do oštećenja imovine Fudbalskog kluba 'Partizan, u centralnoj loži stadiona. Ovaj nezapamćeni čin vandalizma nije učinjen od strane partizanovaca, koji vole svoj klub i stadion na kome voljeni klub igra, već od strane pripadnika manje organizovane kriminalne grupe. Oštećenje imovine je zabeleženo na snimcima sa video nadzora, kojima je čitav kompleks stadiona pokriven, a na snimcima je vidljivo da su tri nepoznata muška lica i jedno žensko lice ušla na stadion i izvršili oštećenje centralne lože. Snimci sa video nadzora su dostavljeni nadležnim državnim organima, koji će verujemo vrlo brzo identifikovati počinioce i preduzeti sve zakonom predviđene mere", stoji u saopštenju Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke