"Partizan se voli u svakoj situaciji''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.07.2023.
17:44
Izvor: Sportske.net, Beta

Veruje da će se crno-beli uskoro vratiti ''tamo gde pripadaju''.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Preneli smo tokom popodneva, srpski fudbaler Nemanja Nikolić novi je igrač Partizana, potvrdio je danas beogradski klub.

Posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora, Nikolić je dao i prvu izjavu za klupski sajt.

"Od malena sam navijač Partizana, ali sam često bio u situaciji da igram protiv voljenog kluba i jako je teško kontrolisati emocije u tim slučajevima. Ja sam se trudio da uvek ukažem poštovanje. Svi smo mi profesionalci, naša je dužnost da damo sve od sebe na terenu", izjavio je Nikolić, a preneo klub.

Nikolić je potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

"Partizan se voli u svakoj situaciji, samo ime Partizana i njegova tradicija su dovoljan motiv za svakog pojedinca da da sve od sebe. Svi zajedno treba da vratimo Partizan tamo gde pripada, a to su trofeji i borba za njihovo osvajanje", dodao je on.

U ekipi crno-belih će imati težak zadatak da nasledi najboljeg strelca Rikarda Gomeša koji je ovog leta otišao u Katar.

''Rikardo je sezonu za nama završio kao najbolji strelac lige što dovoljno govori o kakvom se napadaču radi. Imamo drugačiji stil igre, on je prava gol-mašina, ja možda više gledam da obezbedim što bolje prilike saigračima, a naravno uvek je lep osećaj postići gol.

Sa druge strane, moram da istaknem da nije bitan lični učinak nego generalni plasman Partizana, mi smo svi tu za njega i što bolji rezultat. Lično nikad se ne opterećujem statistikom i svoju igru podređujem timu. Na meni je da vredno radim, ostalo će doći'', naglasio je Nikolić.

Nikolić je u Partizanu bio u sezoni 2019/20. i 2020/21, kada je odigrao 36 utakmica, postigao osam golova i upisao 10 asistencija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke