Partizan skupo prodao kožu u Londonu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.11.2014.
23:10
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana poraženi su na gostovanju Totenhemu rezultatom 1:0 (0:0) u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Vicešampion Srbije upisao je četvrti uzastopni poraz u grupnoj fazi Lige Evrope pošto su fudbaleri Totenhema večeras slavili na "Vajt Hart Lejnu" rezultatom 1:0 (0:0) u utakmici 5. kola grupe "C".

Totenhem
- 1 Loris, 5 Vertongen, 6 Kirikeš, 16 Noton, 33 Dejvis, 7 Lenon, 8 Paulinjo (od '87 Vinks), 11 Lamela, 19 Dembele (od '56 Bentaleb), 25 Stambuli, 9 Soldado (od '66 Kejn)

Partizan - 25 Lukač, 30 B. Ilić, 13 Ćirković, 6 Stanković, 3 Volkov, 21 Marković, 22 S. Ilić (od '74 Marinković), 14 Grbić, 11 Ninković (od '62 A. Živković), 27 Lazović, 32 Škuletić (od '73 Kojić)

Kompletan tok utakmice OVDE!

Prvo poluvreme duela na "Vajt Hart Lejnu" obeležili su nefudbalski momenti pošto su pristalice domaćeg tima čak četiri puta prekidale utakmicu zbog čega je na pet minuta pre kraja prvog poluvremena sudija odveo igrače u svlačionicu.

Iako je završeno bez pogodaka, ne može se reći da tokom prvog poluvremena nismo imali prilike da gledamo dinamičnu igru koja je u nekoliko navrata rezultirala solidnim prilikama na obe strane.

Domaćin je dominirao tokom prvih 10 minuta ali su izabranici Marka Nikolića u nastavku krenuli angažovanije što je pristup koji im je doneo pet solidnih prilika od kojih su najbolje propustili Danko Lazović u 18. i Petar Škuletić u 29. minutu.

Fudbaleri Totenhema uglavnom su pokušavali sa distance a kada su ulazili u šesnaesterac nije bilo nikog ko bi mogao da uputi opasan udarac u okvir gola.

Nastavak utakmice doneo je znatno agresivniju igru domaćih fudbalera koji svoje angažovanje "naplaćuju" već u 49. minutu.

Benjamin Stambuli upuslio je Soldada koji pogađa stativu a Stambuli natračava na odbijenu loptu i šalje je u mrežu Milana Lukača za 1:0!

Gol pogledajte OVDE!

Ni posle vodećeg gola fudbaleri Totenhema nisu popustili sa pritiskom i pravo je čudo kako Partizan u periodu od 50. do 70. minuta nije primio bar još jedan pogodak.

Malo zbog nepreciznosti izabranika Maurisija Poketina, malo zbog sjajnih intervencija Milana Lukača, tek, veliki broj prilika koje su stvorili domaći nije doveo do promene rezultata.

Nisu ni fudbaleri Partizana ostali bez šansi za gol ali su dve najbolje propustili Vladimir Volkov i Andrija Živković pet minuta pre kraja susreta. Levi bek Partizana namučio je Lorisa a potom je Živković pogodio spoljni deo mreže.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata pa trijumf Totenhema znači da su Englezi overili plasman u eliminacionu fazu takmičenja, dok Partizan ostaje na poslednjoj poziciji grupe "C" sa samo jednim osvojenim bodom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Friday, 28.11.2014
00:15

Sta znam i nismo bili toliko losi,bar u prvom poluvremenu.Sta je tu je ova utakmica je iza nas,a u nedelju nas ocekuje izuzetno teska utakmica u Novom Pazaru i to bez nasih navijaca.Bice mnogo tesko,jer ne pamtim kad smo ove Pazarce pobedili na njihovom terenu.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Friday, 28.11.2014
00:21

Pobedili smo ih jednom u Kupu, a pobedili smo ih i proletos, secas se 90. min...

avatar
Borriello99
Friday, 28.11.2014
09:47

Imamo raspolozen tim,ofanzivno od 1 min i nece rezultat izostati ..veliki hendikep je to sto nema Grobara ali bas zato treba da ih razbijemo.

avatar
mileta
Friday, 28.11.2014
09:15

Pricam o njihovom terenu,ne o nasem.