Partizan sprema idealnu zamenu za Asana, pregovori u toku?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.05.2021.
21:13
Izvor: Sportske.net, Kurir

Slobodan je igrač, crno-beli mogu da ga dovedu bez obeštećenja.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Povezane vesti

Početni šok zbog iznenadnog odlaska najboljeg strelca Takume Asana sada je već prošao u Humskoj, sledi pravna borba da se ublaži finansijska šteta nastala ovim postupkom japanskog reprezentativca, ali uporedo s tim, uprava Partizana želi što pre da obraduje navijače i prvim letnjim pojačanjem.

Izgleda da bi to pojačanje moglo da bude prilično atraktivno, pojačanje koje bi navijači vrlo rado dočekali.

Kako večeras prenosi ''Kurir'' iz izvora bliskih klubu, Partizan je navodno u pregovorima sa Brazilcem Leonardom, jednim od najboljih igrača u poslednjoj Partizanovoj šampionskoj sezoni, 2016/17.

Leonardo je tada bio najbolji strelac Partizana, zajedno sa Urošem Đurđevićem, ali je u leto 2017 otišao u saudijski Al Ahli za četiri miliona evra.

Poslednji angažman imao je u Al Šababu i sada je slobodan u izboru nove sredine što crno-beli žele da iskoriste tokom ovog leta.

Ipak, postavlja se pitanje u kakvoj bi formi Leonardo došao u Partizan i da li bi njegove igre bile na nivou onih iz šampionske sezone. Sada ima 29 godina, znatno veće iskustvo iza sebe, ali u protekle četiri godine koliko je proveo u arapskim klubovima, njegova vrednost je prilično pala na ''Transfermarktu''. Sa nešto više od četiri miliona, koliko je vredeo pre dve godine, sada se procenjuje  na samo 800.000 evra. Ali, i pred prethodni dolazak u Partizan je otprilike toliko vredeo, pa se u Humskoj razgoropadio.

Možda je zaista vreme za obnavljanje saradnje?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Wednesday, 05.05.2021
11:42

Ovi sto su pustavljeni da uniste Partizan dovode samo invalide i isluzene koje niko nece i koji ne kostaju nista. Uzas.