Partizan sprema saopštenje zbog dešavanja na ''Marakani'', zašto VAR nije radio?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.02.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Neslavan početak drugog dela sezone, bar kada je suđenje u pitanju.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Dosta spornih situacija bilo je sinoć na ''Marakani'', u derbiju kola između Crvene zvezde i Čukaričkog, gde je pravdu delio Nenad Minaković sa svojim pomoćnicima.

Gosti sa Banovog brda su imali nekoliko primedbi, pre svega na nedosuđen prekršaj Pavkovu pre vodećeg gola Zvezde, zatim na nedosuđen korner posle slobodnog udarca nešto kasnije kada je Roganović pogodio prečku, a lopta pritom zakačila Sanoga u živom zidu. Takođe, nije bio dosuđen ni prekršaj posle oštrog starta Živkovića na Mijailoviću kada su sa klupe Čukaričkog takođe žestoko protestovali, a trener Saša Ilić je priznao da mu nije jasno zbog čega je njegov igrač Drezgić dobio dva žuta kartona, pa su ''Brđani'' odigrali dvadesetak minuta sa igračem manje i u tom periodu primili još dva gola za konačnih 3:0.

Imali bi i iz Zvezde ponešto da zamere Minakoviću, možda najviše za start Mijailovića na sredini terena u situaciji kada je već imao žuti karton.

U svakom slučaju, Minaković se juče nije proslavio, a sve ovo su pomno ispratili u Partizanu, pa ''Telegraf'' ovog popodneva otkriva da crno-beli spremaju i saopštenje jer "ne žele da sede skrštenih ruku i nemo posmatraju nepravilnosti".

Videćemo do kraja dana da li će se to zaista i dogoditi, a ono što je posebna tema u celoj priči je i to što VAR tehnologija juče nije funkcionisala zbog problema sa električnom energijom. Pomenuti izbor navodi da je na ''Marakani'' proradila tek od 28. minuta, kada je Zvezda već vodila golom Pavkova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Monday, 14.02.2022
19:14

I kao što nedavno Mrkela reče, Zvezda će učiniti sve kako na fudbalskom terenu tako i van njega, kako bi ostala šampion u super ligi Srbije. Uostalom, na ovo smo već navikli.