Partizan - Stiže pojačanje na koje su mnogi zaboravili!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.06.2023.
11:34
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Imaće novu priliku za dokazivanje.

FK Partizan/Twitter
FK Partizan/Twitter

Povezane vesti

Iako je bilo najava da bi Ognjen Vranješ trebalo ovih dana da pojača Partizan, deluje da se on sam diskvalifikovao iz te priče uvredljivom objavom na Instagramu na račun bivšeg fudbalera crno-belih Bojana Ostojića.

I dok se čekaju prvi potezi sportskog direktora Ivice Kralja u prelaznom roku, ''Telegraf'' danas piše da će se u Humsku vratiti mladi krilni fudbaler Nikola Terzić.

Ovaj momak je veći deo prošle sezone proveo na pozajmici u turskom drugoligašu Bandirmasporu, gde je upisao samo 11 nastupa, uz dve asistencije, bez postignutog gola.

Pomenuti klub nije uspeo da sa Terzićem u timu izbori plasman u tursku Superligu, pa je samim tim i opcija otkupa njegovog ugovora otpala.

To znači da će se Terzić pojaviti na početku Partizanovih priprema za novu sezonu, pogotovo jer sa crno-belima ima ugovor do kraja 2024. godine. On je imao sasvim solidnu minutažu dok je ispunjavao uslov za ''bonus igrača'', u vreme dok je trener Partizana bio Aleksandar Stanojević. Ali, kada više nije bio bonus, a klub iz Humske uz to angažovao i Fusenija Dijabatea, procenjeno je da je za Terzića najbolje da ode negde na pozajmicu.

Sada će imati novu priliku za dokazivanje, ali ako Dijabate ostane u Partizanu, pitanje je koliko će u tome i uspeti...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke