Partizan traži krivce na pogrešnoj adresi?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.12.2018.
10:32
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Početak predstojeće nedelje mogao bi da bude izuzetno buran jer se očekuju odluke i sastanci povodom sporne utakmice između Partizana i Mačve.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Manje od deset dana ostalo je do kraja 2018. godine, a više od sedam je prošlo od prve utakmice 21. kola Super lige Srbije koja je izazvala veliku buru u sportskoj javnosti.

Predstavnici FK Partizan još uvek se ne mire sa činjenicom da je utakmica sa Mačvom odigrana u regularnim uslovima i da više ništa ne može da se uradi povodom onoga što se dogodilo.

Direktor Super lige Vladimir Bulatović još uvek nije registrovao utakmicu između Partizana i Mačve, očekuje se da to učini nakon sutrašnje odluke o žalbi crno-belih koja će, po svoj prilici, biti odbijena.

Za utorak je zakazan sastanak Izvršnog odbora Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije kojoj će prisustvovati i čelnici Partizana, a uoči najavljenih dešavanja ponovo se oglasio predsednik Zajednice Dragomir Lazović koji je prethodnih dana takođe bio na udaru crno-belih.

"Diže se tenzija i od mene prave krivca kao da sam im ja najodgovorniji za igru na utakmici sa Mačvom. Moji odnosi sa Partizanom i njegovom upravom  su već dve decenije puni poštovanja. S druge strane, gospodin Vladimir Vuletić je šteta za Partizan. Nijednom izjavom nisam uvredio ni Partizan kao klub, niti sam nešto napamet govorio", kaže Lazović za "Kurir".

Prvi čovek Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije ponovo je objasnio u čijoj je ingerenciji bila odluka o prekidu utakmice i time praktično ukazao čelnicima Partizana ka kome bi trebalo da usmere svoje nezadovoljstvo.

"Celoj sportskoj javnosti jasno je da je prekid utakmice zavisio od glavnog sudije, koji je kao član sudijske organizacije pod patronatom FSS, a ne Zajednice. Sve što je izrečeno na moj račun prethodnih dana govori više o autoru, a ne o meni", dodaje Lazović.

Partizan i Mačva sastali su se 15. decembra u Beogradu, a utakmica je odigrana i završena nerešenim rezultatom bez golova uprkos jako lošim vremenskim uslovima.

Na početku utakmice donesena je odluka da se igra zbog procene da postoje minimalni uslovi za odigravanje meča, ali se vreme tokom utakmice pogoršalo i jasno je da su postijali uslovi da sudija Aleksandar Živković donese odluku o prekidu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Monday, 24.12.2018
10:40

Nije on glup,nesme da udari na Mrakica,pa onda opleo po nebitnim ljudima.

avatar
pfc
Sunday, 23.12.2018
20:38

Ma dajte ljudi uozbiljite se. Trazite krstena pojacanja i spremajte se za sledecu sezonu. Da nam sad daju ili poklone 16 bodova mi ne mozemo biti prvi a tesko idrugi. Ne mozemo jer je zvezda koliko god to bilo tesko priznati, za klasu ispred nas. Drugo je pitanje kako su dosli do ovakve ekipe ali tako je kako je. Ko nam je kriv sto nismo iskoristili sva ona bitisanja u evropi. Ko nam je kriv sto su nam politicari vodili klub i muzli pare iz Partizana za SPS i sta znam koga. Ovi nasi ako hoce da pomognu Partizanu neka podnesu ostavke i da dodju na celo kluba sportisti koji vole Partizan. Mada tesko ce to ici. Ovi su postavljeni da uruse Partizan i to im uspeva i tekako.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 24.12.2018
00:10

Sve sto trebaju da nam daju su bodovi koje su nam oteli, nista na poklon jer nama to nije potrebno. To je jedna i to je prva stvar, drugo je ono sto su njima poklonili jer je to posebna prica, to je tek prica za sebe i cirkus i skandal svoje vrste.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 23.12.2018
16:52

Ovi grobari stvarno ne znaju sta ce od nemoci...

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 23.12.2018
14:31

Sta cemo sa ostalih 10 utakmica koje su takodje remizirali? :D E moji navijaci partizana...

avatar
CZYNWA
Sunday, 23.12.2018
13:45

Gospodo, kada ce to istupanje iz lige ?

avatar
magister
Sunday, 23.12.2018
13:44

Hitna sednica Skupštine FKP i dostojanstvene odluke, u vdu zahvalnica i oproštaja sa Vučelićem, Vazurom, Vuletićem i izborom privremene nove Uprave - do kraja prvenstva, u sastavu Golac, Bjeković, Stojić?... I hitno povlačenje ovog sramnog i glupog zahteva.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 23.12.2018
19:48

Bjekovic i Stojic? STOJIC?!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 27.12.2018
06:28

Golac nije sporan iako je vec dosta dugo bez ikakvog posla i pomalo je van tokova. Stojic je zvezdas koji se ogresio o nas i radio vise puta tako da to ide na nasu stetu, a Bjekovic je neko koga vise nikad ne bih voleo da vidim u svojstvu funkcionera, ima on bolji angazman. Za igracku pa i trenersku karijeru mu svaka cast, to necu, a ni ne mogu da mu osporim.

avatar
magister
Wednesday, 26.12.2018
00:58

Ne razumem. Čovek je branio za Partizan, sa Bulbudera je, uspešan menadžer i deluje pametno i razborito. Bjeković je osvedočeni Partizanovac. Golac takođe. To su osobe sa znanjem i iskustvom, dovoljno situirane da ne moraju da kradu od Partizana, već da stvore nešto, pa i da sami zarade.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 23.12.2018
13:05

Lažović je samo jedna nit u zvezdinom mafijaškom sistemu koji je spreman da brani neregularnosti u zvezdinom interesu i na Partizanovoj šteti. Svi dobro znamo pravu adresu svih problema veštački tj.s namerom napravljenih u svim klubovima JSD Partizan koji prouzrokuju ostale probleme koji zvezda preko svojih medija i navijača pokušava da prikaže kao glavne kako bi zamaskirala glavni problem, opravdala sebe, a samim tim udaljila Partizan od lociranja glavnog problema.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 23.12.2018
12:40

Ova 'loto devojka' bolje da je dala savete svojim igracima kako da skacu po snegu,posto on ima iskustva :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 23.12.2018
11:40

Znaci, sad se malo bavis i nasom igrom? Nije na tebi da se izjasnjavas o ovome, budalo luda, o tome se radi, a narocito nemas pravo da a priori presudjujes!