Partizan traži spas u januaru, poznat prvi potez na tržištu?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.11.2020.
13:46
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Nakon prodaja, mogao bi uslediti i jedan dolazak kada se radi o deficitarnoj poziciji.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dolazak Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana označio je i velike promene koje su se potom i dogodile.

Naročito u igračkom kadru, uprava se potrudila da izađe u susret svom novom treneru koji bi već u januaru mogao da dobije još neko pojačanje.

Kako prenosi Telegraf, Partizan će u zimskom prelaznom roku angažovati još jednog klasičnog napadača i to je jedina odluka koja je u ovom trenutku sigurna, dok će sve ostale zavisiti od eventualnih odlazaka igrača i procene trenera Aleksandra Stanojevića i stručnog štaba šta je potrebno da se kompletira ekipa.

Umar Sadik prodat je Almeriji, Nemanja Nikolić Al Raedu, dok je veliki problem povreda novajlije Žana Kristofa Bajbeka.

Zato sada u napadu deluju igrači koji nisu klasični centarfori poput Asana, Holendera i Lazara Markovića, te je i problem u realizaciji time vidljiviji.

Prva opcija bi trebalo da predstavlja napadač sa srpskim pasošem budući da je trenutni igrački kadar popunjen strancima, međutim nije isključeno da neko od njih napusti Humsku u januaru.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 25.11.2020
01:13

EGZEKUTORI
Partizan je poslednjih 5, 6 godina imao mnogo poslića sa špicevima:

Škuletić, Šćepović, Kojić, Luka, Đurđević, Matić, Ivanović, Đurđić, Ožegović, Nikolić, Oumaru, Fofana, Leonardo, Božinov, Tavamba, Gomes, Sadik, Vlahović, Đ. Jovanović, Šaponjić, pa još Đilas, Georgijević... ne mogu baš svih da se setim (ovde su navedeni samo oni kojih smo se oslobodili za duže vreme).

Zaradilo se tu, i zvanično i nezvanično (ono što ne ide Partizanu i ne vidi se), a najluđe je bilo što su odbijane unosnije ponude sa Zapada i fudbaleri, kao iz emotivnih razloga, otpremani, po nižim cenama na Istok. Za ovih 3 do 4 špica godišnje, zarađivalo se oko 5m po sezoni, nije tu prostrujalo mnogo manje od 30 miliona, ali finansijski se nismo baš obogatili. Naprotiv, dug nam je sve veći. A ukupno gledajući, Partizan u sportskom smislu - potonuo.

Možda sam i ja kriv, što nisam ovde dovoljno jasno ovde pisao i savetovao, ali možda ima još nekih koji bi mogli biti odgovorni, pogotovo onih što imaju platu oko 20.000 evra mesečno (Vazura), a zarađuju je da bi Partizan - finansijski cvetao.

Na kraju smo došli dotle, da Partizan ima samo dva špica na spisku. Baebeka, za koga su izgleda svi znali da je trajno povređen i Štulića, koji tek treba da se spremi da pokuša da se pokaže (ne volim to da kažem, ali nije bio među najistaknutijim u poslednje 2, 3 generacije).

Kad bih sad napravio spisak igrača koji su prolazili kroz Partizan, sa kojima se trgovalo, od bisera iz škole, do ostalih, trebalo bi baš puno prostora, ali ja mislim da svi već znaju da Partizan služi ovoj marionetskoj vladi za trgovinu, da im je to dato kao kolateral, za urušavanje Partizana, što im je Onaj koji ih je postavio, dao za primarni zadatak. Da bismo (s lakoćom) napravili tim, već od proleća, koji bi već od sledeće godine mogao da ponovo vlada, svi znaju koji je neophodan uslov ili da se izrazim u stilu profesora Conditio sine qua non. Smena egzekutora!

avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 24.11.2020
10:28

Uprava se potrudila da treneru izađe u susret, heeeejjjj, aloooooo. Postoji li neko sa mozgom da poveruje u ovo što je napisano. Uprava se trudi samo u prepucavanju sa komšijama i jedino to im ide od ruke

avatar
Osijek 51
Monday, 23.11.2020
20:57

Sa Maticem se nebi bas puno pomogli, ali Nilolic je jedan od Savinih vecih promasaja. Kad se tome doda olako pustanje Sehovica, Vlalukina, trapava zanjena za Pavlovica, uporno mucenje Sadika u napadu, visegodisnji problemi sa golmanima, onda je Savo u odnosu na Partizan u DEBELOM minusu........ TACKA.

avatar
Ovono
Monday, 23.11.2020
17:40

Neverovatno kako su potroseni uzalud Nikolic i, Matic i Ivanovic 😂 idemo stopama C. Zvezde. Samo ima tu jedna bitna razlika. Zvezda ima no limit budzet pa moze i desetoricu da baci kroz prozor.