Partizan u 4K rezoluciji, stižu novi LED reflektori, ali prokišnjavanje je problem...

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.10.2022.
15:52
Izvor: Sportske.net

Direktor stadiona u Humskoj najavio veliki posao koji bi trebalo da bude završen na proleće.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizanov stadion u Humskoj je prilično oronuo, pre skoro dve decenije se najavljivala izgradnja novog stadiona, ali ta ideja je propala, pa sada crno-belima ostaje da do daljnjeg popravljaju šta se popraviti može i da koliko god je to moguće modernizuju objekat na kom kao domaćini nastupaju fudbaleri Partizana.

U narednom periodu će glavni akcenat biti stavljen na postavljanje novih LED reflektora na stadionu u Humskoj, a direktor stadiona Nebojša Avramović je tokom gostovanja u Partizanovom podkastu otkrio i kada bi oni trebalo da budu montirani.

''Mesecima se radi na postavljanju novih reflektora, kao i na zameni dotrajalih nosećih stubova. Ugovor je pred potpisivanjem i, ako sve bude kako treba, do početka prolećne sezone stadion Partizana krasiće novi LED reflektori'', rekao je on, a na zvaničnom klupskom sajtu se ističe da je to ''veliki i skup projekat koji će crno-bele koštati oko 900.000 evra''.

Kada novi LED reflektori budu postavljeni, ispuniće se i uslov da se Partizanove utakmice prenose i u 4K rezoluciji, što će dodatno obradovati njegove navijače.

Međutim, postoje i neki drugi problemi koje treba rešiti u što kraćem roku, kao što je prokišnjavanje na stadionu.

''U pauzi između jesenjeg i prolećnog dela sezone počinjemo da rešavamo problem prokišnjavanja. U pitanju je zaista veliki posao jer, da bismo rešili određene diletacije, bukvalno moramo da pomeramo tribine te da intervenišemo u sloju između tribina i prostorija koje se ispod njih nalaze'', objasnio je Avramović.

Podsetimo, ekipa Partizana u četvrtak od 21 čas gostuje u Kelnu u okviru trećeg kola Lige konferencija, a kvota u AdmiralBet-u na pobedu crno-belih iznosi čak 8.00.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke