Partizan u neočekivanom problemu, sjajan tandem se rastaje na leto?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.03.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net

Naravno, neće se crno-beli tek tako predati, ali konačna odluka nije na njima.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mladi štoper Partizana Svetozar Marković danas slavi 21. rođendan, i ove sezone je jedan od najstandardnijih igrača, u koje trener Stanojević ima veliko poverenje.

U tandemu sa crnogorskim reprezentativcem Igorom Vujačićem odlično igra ove sezone, crno-beli teško primaju golove sa njima dvojicom u timu, ali kako sada stvari stoje, teško će Partizan uspeti da Markovića zadrži i sledeće sezone.

Podsetimo, on se početkom jeseni vratio u Partizan kao pozamljen igrač Olimpijakosa i pokazao veliki napredak u igri, pa u Humskoj sada pokušavaju da sa crveno-belima iz Pireja postignu dogovor da Markovića zadrže, odnosno da otkupe njegov ugovor od Olimpijakosa.

Ali, sudeći po onome što grčki mediji ovih dana pišu, to će ići veoma teško, jer navodno u Olimpijakosu sada, posle Markovićevih igara u Partizanu, ne žele ni da čuju da se odreknu usluga mladog štopera.

''Pre nekoliko dana, Srbi su ponovo zakucali na vrata Olimpijakosa za 21štopera i pitali koliko novca bi bilo dovoljno za dogovor.Tamo su dobili još jedno 'NE' iz Pireja, gde ne žele da prodaju Markovića i nisu raspoloženi da razgovaraju o ovoj mogućnosti'', navodi grčki portal ''Fosonline.gr''.

Isti portal navodi da će se Marković na leto sigurno vratiti u Olimpijakos i da će u Pireju konačno dobiti pravu priliku da se izbori za mesto u timu.

Ako to tako bude, Partizan će na leto morati da angažuje novog štopera. Doduše, nedavno je produžen ugovor sa veteranom Ostojićem, tu je i Maki Banjak koji je ovog proleća pao u drugi plan, ali ako Marković ode, biće potrebna adekvatna zamena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke