Partizan u petak ima dve generalne probe - bez Rikarda

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2023.
23:48
Izvor: Sportske.net

Očekuje se da trener Petrić donekle otkrije za kojih 11 će se odlučiti na startu prolećnog dela sezone.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Ekipa Partizana privodi kraju pripreme u Antaliji, a poslednjeg dana pred povratak u Beograd crno-beli će odigrati još dve pripremne utakmice.

Biće to dve jake provere, ali trener Gordan Petrić neće moći da računa na svog najboljeg strelca Rikarda Gomeša koji ima manjih problema sa primicačem.

Tako će veću minutažu u napadačkoj liniji tima moći da dobiju Andrija Pavlović, Samed Baždar, ali i Vanja Vlahović.

Prvi od dva zakazana meča Partizan će odigrati u petak od 9 časova po našem vremenu, kada će mu rival biti danski Horsens, a u popodnevnom terminu od 15 sati sledi najjača provera od dolaska u Antaliju - duel sa moskovskim CSKA, čiji je član i bivši kapiten Partizana Saša Zdjelar.

Jasno, šef struke Partizana će za ove dve utakmice odrediti dva tima, a posebno treba obratiti pažnju na nastupe levih bekova, s obzirom da kapiten Slobodan Urošević zbog kartona neće moći da nastupi na prve dve utakmice u drugom delu sezone - protiv Napretka u prvenstvu i protiv Šerifa u prvom meču plej-ofa za osminu finala Lige konferencija. Zlatan Šehović bi trebalo da bude njegova alternativa u tim utakmicama, pod uslovom da u generalnoj probi opravda očekivanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke