Partizan u problemu, nema ko da brani protiv Čukaričkog!?

Autor: Darko Mitrović
subota 11.11.2023.
16:20
Izvor: Sportske.net

Pravo niotkuda pojavio se ogroman problem.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Partizan ove jeseni ostvaruje sjajne rezultate u domaćoj Superligi, vezao je dvanaest pobeda, ima šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, a u nedelju od 19 časova ga očekuje derbi u Humskoj protiv Čukaričkog.

Međutim, dan pred ovu utakmicu trener Partizana Igor Duljaj je na pres konferenciji otkrio da ima velikih problema sa golmanima i u ovom trenutku je potpuno neizvesno da li će iko od njih moći da čuva mrežu protiv ''brđana''!

''Aca Jovanović neće biti na treningu ni danas, ima temperaturu, Stevanović je kažnjen sa jednom utakmicom neigranja, i mladi golman Radulaški koji je bio sa omladincima takođe ima temperaturu i to mi je najveći problem. Ko će uopšte da brani...? 

Kada je u pitanju Jovanović, mnogo nam znači. Momak koji je stabila i veliki profesionalac, utiče pozitivno na ekipu. Partizan dugo nije imao takvog golmana i reprezentacija može da računa na takvog kao što je Jovanović'', objasnio je Duljaj i u ovom trenutku rešenja nema na vidiku, a problem je utoliko veći ako se ima u vidu da je baš golman Jovanović svojim fantastičkim intervencijama bio najzaslužniji za pobedu u Novom Pazaru u prošlom kolu.

Sutrašnju utakmicu je opisao kao jednu od najvažnijih.

''Ovo je jedan od najvažnijih mečeva, iz prostog razloga jer sledi pauza. Važno je da igrači moraju da razmišljaju samo o utakmici, a ne šta sledi posle toga. 

Čukarički je imao težak meč protiv Fiornetine, imaju određen broj igrača koji su iz nekog razloga nisu igrali protiv Fiorentine i verujem da će biti sasvim drugačiji protiv nas. Maksimalan respekt za njih, predstavljaju nas u Evropi'', objasnio je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke