Partizan u problemu - Škuletić potpisao za Lil!?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.12.2014.
19:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Menadžer Petra Škuletića reagovao je na današnje odluke Upravnog odbora FK Partizan izjavom da je napadač već prodat Lilu i da bi "rampa" na transfer mogla da napravi problem crno-belima i igraču.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Navijače Partizana obradovala je vest da će novoformirana Uprava promeniti princip poslovanja kada je prodaja igrača u pitanju što se odmah odrazilo na planirani transfer Petra Škuletića u Lil.

Potpredsednik kluba Ljubiša Tumbaković preneo je javnosti jednoglasnu odluku Upravnog odbora da se Petru Škuletiću ne odobri transfer u francuski Lil što je tokom večeri izazvalo reakciju menadžera napadača crno-belih Radojice Božovića.

"Priča oko Lila traje već mesec dana. I, što je najvažnije, ona nije išla mimo kluba već sam za pregovore dobio papir iz Partizana koji predstavlja punomoćje, sa potpisom generalnog sekretara Darka Grubora" objasnio je Božović a prenose "Novosti".

Najbolji strelac Jelen Superlige već je prošao lekarske preglede u Lilu a kako njegov menadžer tvrdi današnja odluka FK Partizan mogla bi svima da napravi ozbiljan problem.

"Partizan je posle pregovora dobio bolje uslove nego što je tražio i zato je normalno što je Petar prošao lekarske preglede i potpisao ugovor. Sada svi imamo problem" ističe Božović.

Posle ovakvih tvrdnji postaje jasno da je bivša Uprava FK Partizan samo obmanjivala javnost tvrdnjama da je odluku o transferu Petra Škuletića ostavila naslednicima ali to za Božovića nije opravdanje.

"Mene čudi da je Tumbaković dao takve izjave, a da mu novi predsednik Popović, koji je bio i u prethodnom UO, nije objasnio kako stoje stvari. Normalno da ja ne bih mogao da ulazim u celu priču i posao bez saglasnosti Partizana. Još ranije je sve dogovoreno sa klubom, tako da posle ovog odbijanja svi upadamo u problem" objašnjava Božović.

Francuski prvoligaš imao je u planu da Petar Škuletić debituje već 7. januara a ukoliko Partizan ostane pri stavu da od transfera nema ništa Lil bi mogao da obavesti FIFA o čitavom slučaju.

"Posle ugovora koji je potpisao, on ne može ni da se stavi na raspolaganje Partizanu. To znači da najveću štetu može da istrpi fudbaler, jer će ga Francuzi suspendovati i predati FIFA. Ne znam šta da mislim posle svega" zaključio je Božović.

Menadžer Petra Škuletića dodao je i to da bi Partizan od transfera napadača u Lil dobio dupli veću sumu od one koja je bila u igri pre mesec dana a posle svega rečenog jasno je da je novi Upravni odbor FK Partizan ušao u problem već prvog dana rada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke