Partizan u punoj brzini dočekuje derbi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.04.2021.
20:54
Izvor: Sportske.net

Nismo imali sumnju, crno-beli odradili sjajan posao u Humskoj.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Nova pobeda ekipe Partizana i nastavak neverovatne serije, danas je savladana ekipa Metalca u Humskoj rezultatom 3:0 što je bila odlična uvertira pred večiti derbi koji je na programu već u sredu od 18 časova. 

Žestoko je počeo Partizan, stizao je lako do gola Metalca, prvi pokušaj je imao Marković zajedno sa Sumom kada se ni jedan, ni drugi nisu snašli u kaznenom prostoru. 

Usledio je udarac Miljkovića glavom, potom šut Jojića, a onda i velika šansa kada je Holender proigrao Markovića koji je postigao pogodak, ali je bio i u ofsajdu. Morao je Holender da vidi da je Markec u ofsajdu, umesto dodavanja je i on imao dobru situaciju za završnicu. 

Nakon toga beležimo pokušaj Holendera makazicama, a na drugoj strani je Metalac pretio preko Maksimovića. 

U 41. minutu detalj o kom će se raspravljati, Holender pada u kaznenom prostoru, sudija odmahuje rukom. Samo dva minuta kasnije, još jedna sporna situacija i sada penal za Partizan, Marković je zaustavljen, a Suma koristi penal za 1:0.

Partizan je stigao do 2:0 u 54. minutu utakmice, tada je Miloš Jojić iskoristio lošu reakciju odbrambenog fudbalera gostiju, izašao u situaciju 1 na 1 sa golmanom i pogodio. 

Nastavio je Partizan da niže golove, u 58. minutu smo videli novi, Miljković je prošao po desnoj strani, pronašao Lazara Markovića koji pogađa za 3:0. Praktično je lopta završila na istom mestu kao i kod prethodnog gola koji je postigao Jojić. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke