Partizan 'vozi' Audi!

Autor: Beta Beta
utorak 26.05.2015.
12:44
Izvor: Beta

Kako je i najavljeno, Partizan i Audi su uspostavili saradnju.

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan i kompanija Audi potpisali su danas u Beogradu dvogodišnji sponzorski ugovor.

U ime Partizana ugovor je na stadionu u Humskoj potpisao generalni direktor Miloš Vazura, a ispred Audija direktor Porše Ada Beograd Slobodan Pešić.

"Veliko mi je zadovoljstvo da Partizan ima ovakvog partnera u svom sponzorskom pulu i da smo već sada počeli da razmišljamo o različitim aktivnostima, kojima će se, nadamo se baviti tokom trajanja lige Evrope ili Lige šampiona",
naveo je Vazura i podsetio da je Audi sponzor i partner mnogim velikim fudbalskim klubovima, kao i partner u različitim svetskim sportskim dešavanjima.

Direktor Porše Ada Beograd Slobodan Pešić istakao je da je fudbal centar svih sponzorskih aktivnosti Audija u celom svetu i podsetio da je ta automobilska kompanija partner i sponzor i, između ostalog, Bajernu iz Minhena, Barseloni, Čelsiju, Milanu.

"I Partizan se sada našao u visokom društvu... Mi ćemo ovim ugovorom da obezbedimo kompletan vozni park za igrače, stručni štab i za upravu. Partizanu čestitam titulu i nadam se da ćemo i sledeće godine da slavimo zajedno", rekao je Pešić.

Direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović podsetila je da su crno-beli u prošlosti već sarađivali sa Audijem.

"Partizan je sarađivao sa kompanijom Audi, liderom na svetskom tržištu automobila. Verujem da će naše zajedničko poslovanje i partnerstvo i u narednim godinama biti više nego uspešno, ne samo na domaćem, već i na evropskom nivou", rekla je Snežana Filipović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Tuesday, 26.05.2015
15:57

Sve se nema a svi ce da sjednu u Audi.U Srbiji svi kukaju a nigdje se bolje ne zivi nego u Srbiji.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 26.05.2015
15:25

Svaka čast upravi