Partizan - Vreme je za Lazara Pavlovića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.03.2020.
23:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I to opet protiv Nišlija!

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Početak drugog dela sezone pokazao je da ekipa Partizana posle zimskih priprema nije napredovala u meri u kojoj se to očekivalo.

Svestan je toga i trener Savo Milošević, koji je sinoć, nezadovoljan prikazanim u 162. večitom derbiju, između ostalog konstatovao da će morati da se vidi kako dalje.

Evidentno je da je Lazar Marković posle duge pauze zbog povrede još uvek daleko od ''najvećeg prolećnog pojačanja'', kako se tokom priprema najavljivalo, ali ni Asano, ni Sadik, ni Suma ne igraju na nivou iz jesenjeg dela sezone.

Dodatni problem za Miloševića je i povreda Sejdube Sume, koji je sredinom drugog poluvremena morao da izađe iz igre, ali priliku tada nije dobio mladi Lazar Pavlović, kako su to mnogi očekivali, već je trener Partizana, poput one bolne utakmice u Alkmaru, opet odlučio da pojača defanzivu uvođenjem Šćekića.

''Novosti'' večeras prenose prve procene lekara kako bi Suma trebalo da pauzira desetak dana zbog rasekotine duge desetak centimetara. Rana mu je sinoć ušivena na VMA, a zaradio ju je posle jednog od brojnih duela sa Zvezdinim defanzivcima.

To znači da Suma neće moći da pomogne crno-belima narednog vikenda protiv Radničkog iz Niša u Humskoj, zatim protiv Spartaka narednog utorka u Kupu, a pod upitnikom bi mogao da bude i nastup protiv Voždovca u gostima.

Sumino odsustvo bi trebalo da bude nova prilika za mladog Lazara Pavlovića, koji je i prošlog proleća debitovao baš protiv Radničkog iz Niša, ali na ''Čairu'', kada je Milošević mnoge iznenadio njegovim uvođenjem u startnu postavu, a mladi vezista je poverenje u potpunosti opravdao.

Kasnije je pao u drugi plan kada se Suma vratio iz Izraela, ali u narednih par mečeva bi konačno mogao ponovo da dobije značajniju minutažu.

Naravno, Milošević odlučuje, videćemo da li i on isto razmišlja...
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 03.03.2020
21:13

Trebao je biti starter protiv TSC i nakon toga . Suma se ponovo vratio na POTEZ VISE, ili se umislio da je Mesi, a koji mikro cip kad je realizacija u pitanju ima Sadik, to sam Gospod zna.....

avatar
paok
Tuesday, 03.03.2020
14:48

Nema sanse, igrace Scekic a napred Natho. Savo je obicna kukavica, pokazao u derbiju.

avatar
Riverside
Tuesday, 03.03.2020
07:13

Naravno i logično, mada se kod Save nikad ne zna, tu logika pada u drugi plan i na teren će verovatno Šćekić :'-(

avatar
Riverside
Tuesday, 03.03.2020
07:10

Naravno i logično