Partizan - Vreme je za Marka Živkovića!

Autor: Darko Mitrović
subota 31.07.2021.
23:23
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Suspenzija je istekla, sad može da igra u kontinuitetu.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je na početku ove sezone imao probleme na bekovskim pozicijama, pošto su povređeni i Ivan Obradović i Aleksandar Miljković.

I dok oko alternative za Obradovića nije bilo dileme, Slobodan Urošević se ustalio u startnoj postavi, na desnom beku se pojavio još jedan problem u vidu suspenzije za Marka Živkovića u evropskim takmičenjima koju je zaradio još pre sedam godina kao član Vojvodine.

Zbog toga nije mogao da nastupi u mečevima sa DAC Dunajskom Stredom u kvalifikacijama za Ligu konferencija, pa se trener Stanojević opredelio za Aleksandra Lutovca.

Ali, sada je ta Živkovićeva suspenzija istekla, pa je došlo vreme da pokaže sav svoj kvalitet, počev od sutra kada crno-beli dočekuju Voždovac, a onda i protiv Sočija u četvrtak u Rusiji.

''Srećan sam što je to prošlo kako treba, taj baksuz je prošao, nadam se da će sve biti super, idemo dalje'', osvrnuo se Živković na tu suspenziju u razgovoru sa Boljanom Obradović za klupsku televiziju.

Zanimljivo, Živković je tokom karijere igrao i za Dunajsku Stredu, ali i za narednog Partizanovog rivala u prvenstvu, ekipu Voždovca. Najpre je prokomentarisao revanš meč sa Slovacima

''Očekivao sam takvu utakmicu, oni su domaćinska ekipa, očekivalo se da će krenuti agresivnije, ali mi smo bolja i kvalitetnija ekipa'', kaže Živković.

Što se tiče Voždovca, odlično ih poznaje i očekuje težak posao sutra u Humskoj.

''Pratio sam Voždovac, video sam da igraju sa trojicom pozadi, protiv Proletera su stvarno odlično odigrali i neće nam biti lako, ali igraćemo pred svojim navijačima, očekujem da ćemo imati veliku podršku, nadam se pobedi. Spreman sam za sutra'', poručio je Živković.

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke