Partizan zakazao promociju Gordana Petrića, poslednji trenerski angažman ne obećava...

Autor: Ivan Cvetković
petak 12.08.2022.
19:30
Izvor: Sportske.net

Videćemo kako će se snaći na klupi "crno-belih".

Twitter/ND Gorica

Povezane vesti

Partizan je danas i zvanično saopštio da će novi trener ekipe biti Gordan Petrić.

Promocija je najavljena za subotu od 16 časova, a sve se brzo dogodilo nakon velikog zaokreta i odbijanja Sava Miloševića da ponovo preuzme brigu o prvom timu "crno-belih".

Šta će doneti Petrić?

Teško je reći, nema sumnje da se radi o "vojniku kluba", kako na našim prostorima vole da kažu, obavljao je funkcije generalnog direktora Partizana i potpredsednika kluba u periodu između 2007. i 2009. godine.

Prvi samostalni trenerski angažman Petrić je dobio u Bežaniji gde je proveo skoro godinu dana, nakon toga kratko je bio na klupama beogradskog Sinđelića, potom prvoligaša Zemuna, Čukaričkog i Rada, da bi se u Partizan vratio na leto 2018. godine kada je bio pomoćnih Zorana Bate Mirkovića.

Otišao je zajedno sa njim u martu naredne godine, potom samostalno preuzeo Larisu u kojoj nije vodio ekipu ni na jednom meču, a poslednji trenerski angažman je završio neslavno.

Petrić je preuzeo slovenačku Goricu u septembru 2020. godine, ali je napustio klub posle samo tri meseca nakon čega je ekipa bila poslednja u slovenačkom šampionatu zbog pet vezanih poraza.

Kao strateg Partizana debitovaće već u nedelju od 19.30 kada će ići u goste Mladosti GAT u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke