Partizan ''zatrpan'' ponudama za Saldanju, oglasio se i Vazura!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.12.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Partizan je u padu forme, ali to ne važi za njegovog golgetera.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je letos izdvojio 1.3 miliona evra za dovođenje brazilskog napadača Mateuša Saldanju iz japanskog Džef junajteda, a posle svega što smo ove sezone videli od ovog igrača, utisak je da je to bila odlična investicija.

Saldanja ima 24 godine, tek ga očekuje najbolji period u igračkoj karijeri, a s obzirom na učinak u Partizanu, nema sumnje da ga uskoro očekuje mnogo unosniji transfer.

Brazilac je sa crno-belima potpisao ugovor do juna 2027. godine, ali već sada u Humsku stižu primaljive ponude za njega.

''Informer'' danas otkriva da je Partizan samo u prethodnih nekoliko dana dobio ''na desetine ponuda'' bogatih klubova iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Te ponude jesu stavile upravu crno-belih na ozbiljna iskušenja, ali pomenuti izvor dodaje i da to nisu bile ponude iz kategorije onih koje se ''ne odbijaju''.

To znači da u Humskoj još uvek nisu spremni da prihvate neku od tih ponuda, ali ako Saldanja zablista i u sredu u večitom derbiju, za očekivati je da se interesovanje za njega i dodatno poveća.

Na tu temu se oglasio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji u razgovoru za ''Informer'' uverava da bez obzira na brojne ponude, Saldanja ostaje u Partizanu i na proleće.

''Tačno je da Saldanju žele brojni klubovi, mnogo njih je zvalo u prethodnih nekoliko dana, ali sve ponude smo odbili. To je igrač na kojeg ozbiljno računamo i ne želimo da ostanemo bez njega. Saldanja nije na prodaju'', izjavio je Vazura.

Inače, brazilski napadač je najbolji strelac Superlige sa 13 golova, a ako računamo sva takmičenja u kojima je nastupao ove sezone, Saldanja je postigao ukupno 14 golova, uz pet asistencija na 23 odigrana meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke