Partizan završio prvo od dva pojačanja u finišu letnje pijace!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.08.2021.
16:40
Izvor: Telegraf

Crno-beli će ipak obradovati svoje navijače.

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Iako je prethodnih dana bilo najava iz Humske da neće biti novih dolazaka u završnici prelaznog roka, osim ako neko od standardnih prvotimaca ne ode, konkurencija u ekipi Aleksandra Stanojevića će ipak biti pojačana.

U prethodna 24 sata postalo je jasno da crno-beli rade na povratku defanzivca Nemanje Miletića, ali i transferu ofanzivnog fudbalera Tventea Kvinsija Maniga.

Kada je Miletić u pitanju, stvari mnogo lakše idu, jer je on okončao saradnju sa saudijskim Al Raedom i slobodan je u izboru nove sredine, a Partizan to želi da iskoristi i vrati pouzdanog igrača u svoje redove.

''Telegraf'' ovog popodneva prenosi da je transfer praktično završen, da će ugovor biti potpisan na godinu dana i sada se samo čeka da Partizan to zvanično i potvrdi.

Miletić je u svom prethodnom ''mandatu'' u Humskoj pokrivao uglavnom poziciju desnog beka, iako je u Partizan stigao kao štoper. Sada se situacija promenila, Partizan ima dovoljan izbor igrača uz desnu aut liniju, pa će Miletić ovoga puta značajno rasteretiti Vujačića i Saničanina, koji su podneli veliki teret na štoperskim pozicijama na početku sezone.

Ostaje još da se završi i transfer Meniga o kome se već dugo piše, a danas i holandski mediji najavljuju njegov dolazak u Partizan u narednih par dana.

Time bi Partizan dobio još dva velika aduta u borbi na tri fronta, ali da sačekamo zvanične potvrde pre konačnih zaključaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke