Partizan završio treće pojačanje, pomogao i Rikardo!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.06.2022.
19:27
Izvor: Sportske.net, Telegraf

"Crno-beli" bi uskoro trebalo da dovedu i trećeg fudbalera.

 EPA-EFE/PIOTR NOWAK
EPA-EFE/PIOTR NOWAK

Povezane vesti

Partizan su do sada pojačala dvojica fudbalera, Zlatan Šehović i Aleksandar Filipović, ali to neće biti kraj kada su u pitanju novi igrači u Humskoj.

Telegraf prenosi da je na meti Partizana i polivalentni vezista Patrik Andrade (29), a doskorašnji fudbaler Karabaga stiže kao slobodan igrač i potpisaće ugovor na tri godine.

Pregovori su trajali prilično dugo, da bi protekle sedmice agent igrača sa Zelenortskih ostrva, koji je najviše i "zatezao" sa platom Andradea konačno pristao da doputuje u Beograd i pokuša da se dogovori sa čelnicima Partizana.

Menadžer je stigao u ponedeljak, tri strane su naše zajednički jezik i sam Andrade bi sutra trebalo takođe da doputuje u srpsku prestonicu na lekarske preglede i završne pregovore, dok je veliku ulogu igrao i Rikardo Gomeš, Andradeov sunarodnik.

Novo pojačanje "crno-belih" predstavljaće zamenu za Miloša Jojića, bolje se služi levom nogom, a može da pokrije praktično sve pozicije na centralnom delu terena.

Andrade je na 39 nastupa postigao pet golova i na to dodao sedam asistencija, zapažen je bio i u Ligi konferencija, pa su u Humskoj nadaju da će predstavljati veliko pojačanje za tim Ilije Stolice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke