Partizane, možeš da slaviš, stižu milioni!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.05.2022.
08:35
Izvor: Sportske.net

Praktično je gotovo!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novi milioni stižu Partizanu, to je praktično obezbeđeno, čekamo još samo matematiku. 

Almerija je sinoć upisala novu pobedu, savladali su Real Sosijedad B, bilo je 0:2, a golove su postigli Rodrigo Eli i Hoze Karlos Lato, po jedan smo videli u svakom poluvremenu. 

Za drugi gol asistirao je Umar Sadik. 

Upravo zbog njega Partizan dobija dodatna tri miliona, sve to ukoliko Almerija uđe u Primeru, a to je 99% završeno. 

Za Almeriju su ostala još dva kola do kraja šampionata, potrebno je samo da pobede ekipu koja je već ispala iz takmičenja, Alkorkon, i to na svom terenu, a ima i drugi način, da Valjadolid danas ne pobedi Ponferadinu. 

Dakle, mogu polako da slave u Partizanu, ispuniće se klauzula od 3 miliona, ali će Partizan dobiti i 10% od naredne prodaje Umara Sadika. 

Postojala je i opcija da ukoliko Sadik bude prodat pre nego što se Almerija vrati u Primeru, u tom slučaju bi crno-beli dobili 40% od transfera, što je možda bila i bolja opcija, ali i ovako je sjajno...

Partizan svoj meč igra u ponedeljak, a danas su na programu mečevi Super lige u borbi za opstanak, a najzanimljivije će biti u Subotici, Kragujevčani su u dobroj formi i dokazano su neugodan rival Spartaku, pa bi možda dupla šansa X2 sa kvotom 1,74 bila sjajan izbor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke