Partizane, na pobedu! Ovo je Stanojevićev tim za Kiprane!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.09.2021.
08:40
Izvor: Sportske.net

Partizan gostuje Anortozisu, crno-beli jure prve bodove u grupnoj fazi.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Prva utakmica jedna od najbitnijih u grupnoj fazi svakog evropskog takmičenja, posebno na psihološkom planu jer ukoliko danas vidimo pobedu Partizana na Kipru, jasno je da će ekipa Aleksandra Stanojevića sa daleko većom motivacijom dočekati naredne duele. 

Pisali smo vam o bitnosti ovog meča sa aspekta koeficijenta Srbije jer bi pobeda Partizana mnogo značila protiv svakog kiparskog tima, pa se nadamo veoma dobrom rezultatu danas, odnosno pobedi. 

Aleksandar Stanojević je istakao da će kombinovati za ovaj duel jer ga očekuje i "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom par dana kasnije, tačnije, u nedelju od 18 časova. 

Koga da očekujemo od starta?

Mesto golmana čini se da je rezervisano za mladog Popovića, desno očekujemo Miljkovića koji je bolji defanzivni igrač od Živkovića, a levo je velika dilema, Urošević ili Obradović, verovatno će jedan fudbaler igrati protiv Anortozisa, drugi protiv Crvene zvezde. Cementirani u srcu odbrane su Saničanin i Vujačić. 

Možda još više zacementiran je Saša Zdjelar, pitanje je samo ko će mu praviti društvo, Jojić ili Šćekić, a i u ovom slučaju bismo mogli da vidimo rotacije, jedan da počne protiv Anortozisa, drugi protiv Zvezde. Natha očekujemo kao ofanzivnog veznog, a sva probojnost Partizana će stati na krila, Menig će početi levo, Marković desno. 

Naravno, napadač je Rikardo Gomeš. 

Još samo podsećanje da na Kipru nisu Nemanja Miletić, Danilo Pantić i Sejduba Suma. 

Popović, 
Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević (Obradović)
Zdjelar, Šćekić,
Marković, Natho, Menig,
Gomeš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Thursday, 16.09.2021
14:38

Jojića očekujem u startnoj postavi i na Kipru i u derbiju.

avatar
magister
Thursday, 16.09.2021
10:42

A igraće verovatno: Popović - Miljković (Živković), Vujačić, Sanićanin, Urošević - Zdjelar, Jojić, Natko - Marković, Jović - Rikardo