Partizanov ''čovek-titula'' stigao u Antaliju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.01.2022.
17:25
Izvor: Sportske.net

Ključno pojačanje ove zime za jesenjeg prvaka.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Odmah po završetku jesenjeg dela sezone trener Partizana Aleksandar Stanojević je označio poziciju defanzivnog veznog na kojoj tokom zime očekuje pojačanje, a ta želja mu se danas konačno i ispunila transferom iskusnog Ljubomira Fejse koji se posle nešto duže od decenije vratio u Humsku.

On je sa crno-belima potpisao ugovor na godinu i po i već je stigao u Antaliju gde se priključio svojim novim saigračima.

''Presrećan sam, sećam se kada sam došao prvi put, isti je osećaj! Uzbuđen sam i srećan što sam ovde, a stigao sam da pomognem ekipi koliko mogu'', rekao je Fejsa po dolasku u Tursku.

Tokom karijere osvojio je 11 titula, po tri sa Partizanom i Olimpijakosom, plus još pet sa Benfikom. A ako računamo i osvojene Kupove i Superkupove, Fejsa je u karijeri osvojio čak 23 trofeja. Na proleće će ''čovek-titula'' imati odličnu priliku da tu brojku dodatno uveća.

''Šalu na stranu, važna je dobra ekipa, a za titulu ćemo se pobrinuti svi zajedno. Dosta ljudi poznajem, sa trenerom sam sarađivao. Osećam se kao kod kuće, sve je u redu i nadam se da ćemo dobro trenirati.

Uzbuđenje je sada veće, drugačije je, prvi put sam bio mlad, baš sam srećan što sam ponovo u Partizanu'', poručio je Fejsa.


*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke