Partizanov đak se raspucao u crno-belom dresu, očekuje još bolju Čuku!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 05.04.2021.
15:25
Izvor: Sportske.net, Beta

Napadač Čukaričkog je naveo da, ipak, ima još da se igra do potvrde tog mesta u kvalifikacijama za Ligu Konferencija.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti


Fudbaler Čukaričkog Đorđe Jovanović rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa igrati još bolje u finišu sezone i dodao da timu s Banovog brda ne bi smelo da izmakne mesto u Evropi.

"Zaista je bilo dobro protiv Subotičana. Dali smo pet golova prvi put otkako sam u klubu, ubedljivo pobedili, povećali razliku na četvrtom mestu. Iskreno, od nas se sada očekuje da igramo još bolje, pre svega ka napred, ali i da zadržimo nivo kvaliteta u odbrani i da se polako spremamo za takmičenje u Evropi", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Napadač Čukaričkog je naveo da, ipak, ima još da se igra do potvrde tog mesta u kvalifikacijama za Ligu Konferencija.

"Nije gotovo, ali smatram da je prednost velika i da ne bi smelo da nam izmakne mesto u Evropi. Naravno, postoji opcija da Kup osvoji Radnik, ali ne verujem da će se to dogoditi u konkurenciji Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine. Opet, mi ćemo se do kraja truditi da stignemo do treće pozicije i da se dodatno osiguramo, ako to bude bilo moguće", rekao je on.

Jovanović je u pobedi protiv Spartaka od 5:1 postigao dva gola, a malo je nedostajalo da upiše i het-trik. Imao je tri sjajne prilike na meču, prve dve je iskoristio, ne i treću posle u finišu prvog poluvremena.

"Bilo mi je krivo, bio sam ljut na sebe. Prve dve situacije kad sam davao golove su bile i teže od te. Mislio sam posle pasa Kovača da imam 'igrača na ledjima', zbog toga sam i gledao da što pre šutnem", rekao je on.

Čukarički je "vratio dug" iz jesenjeg dela sezone Spartaku, a već sutra od 18.00 u Novom Sadu imaće priliku da isto učini protiv Proletera, koji ih je savladao na Banovom brdu (2:1).

"Nisam još bio u Čukaričkom kad smo izgubili tu utakmicu, došao sam odmah posle tog poraza. U formi smo, na svakom meču, pa i u Novom Sadu, idemo na pobedu. Uz uvažavanje rivala, naš cilj je da pružimo što je moguće bolju igru, i da donesemo tri boda", rekao je Jovanović.

On je istakao da mu je ovo najbolja sezona u karijeri, iako je odigrao samo deset utakmica.

"Ali je prva u kojoj sam dobio šansu u kontinuitetu. Nije mi bilo lako tokom jeseni kad nisam imao pravo nastupa, ekipa krene u karantin, sutradan utakmica, a ja kod kuće. Još devet mečeva je pred nama, trudiću se da postignem što više golova, i da na taj način pomognem ekipi da ostvari ciljeve", rekao je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke