Partizanov klub 100, crno-beli dodelili jubilarne dresove

Autor: Aleksandar Golubović
petak 05.03.2021.
15:28
Izvor: Sportske.net

Posebna priznanja za trenera i četvoricu igrača.

Darko Mitrović/Sportske.net
Darko Mitrović/Sportske.net

Povezane vesti


FK Partizan upriličio je danas svečanost na stadionu u Humskoj gde je dodelio uramljene dresove fudbalerima koji su odigrali 100 utakmica za klub iz Humske.

Tako su vrednim priznanjem počašćeni Aleksandar Miljković, Lazar Marković, Ivan Obradović, Aleksandar Šćekić, dok će Sejdubi Sumi to biti uručeno na posebnoj ceremoniji.

Nagradu za jubilej dobio je i trener Aleksandar Stanojević koji je pretprošlog vikenda protiv Radnika 100. put vodio tim koji je u međuvremenu stigao do 14. uzastopne pobede u Superligi.

Fudbalerima i Stanojeviću plakete je uručio predsednik kluba Milorad Vučelić poželevši im tom prilikom dosta sreće u nastavku šampionata.

"Po želji našeg šefa stručnog štaba, koji poštuje svetost igre i ne želi da utakmicu remeti bilo kakvim svečarskim prigodama, odlučili smo se da na ovaj način odamo neku vrstu priznanja. U skoro osam decenija dugoj istoriji Partizana nema mnogo igrača i trenera koji su zabeležili ovaj broj nastupa, ja vam čestitam od srca, a znam da znate kakva je to čast. Želim vam da imate još mnogo utakmica i da zabeležite nove jubeleje", rekao je Vučelić. 


Crno-beli poteru za Crvenom zvezdom u prvenstvu nastavljaju za vikend kada ih očekuje gostovanje Radu na Banjici u nedelju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke