Partizanov Kvinsi pogađa u svim takmičenjima, puca od samopouzdanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.10.2021.
21:46
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Sada već može da se kaže da se odlično uklopio u ekipu Aleksandra Stanojevića.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan se plasirao u osminu finala Kupa Srbije, savladao je u Humskoj ekipu Trajala sa 3:0, a holandski napadač Kvinsi Menig je postigao prva dva gola na ovoj utakmici.

Menig je tako stigao do brojke od ukupno četiri gola od dolaska u Partizan pre nešto više od mesec dana. Jedan je postigao u Ligi konferencija protiv Anortozisa na Kipru, drugi protiv Spartaka u Superligi, a večeras još dva u Kupu.

Posle meča, Menig je u razgovoru za klupski sajt istakao koliko mu ovi golovi znače i izrazio nadu da će Partizan završiti jesen na prvom mestu u Superligi, uz obezbeđen plasman u ''evropsko proleće''.


''Bio je i težak teren za igru, a i loše vreme. Protivnik nam nije dao mnogo prostora za igru. Prvih dvadesetak minuta nismo mogli da ih 'probijemo' i da nađemo slobodnog igrača. Ipak, borbenost se isplatila i asistencijama Miloša Jojića preko Lazara Markovića, kao i Danila Pantića, upisao sam dva gola koja mi mnogo znače na polju samopouzdanja.

Ovaj mesec je veoma težak, jer imamo mnogo značajnih utakmica i u ligi i u Evropi. U ligi moramo svaku da dobijemo da bismo išli ka našem cilju, a to je da ostanemo na prvom mestu do kraja ove jesenje polusezone.

Što se tiče Evrope, na korak smo do 'proleća', ali baš zato ne smemo da 'kiksnemo', a čeka nas i jak Gent. Kako god da okrenete, svaka utakmica je život.

Radimo vredno, imamo roster dobrih igrača, pa da vidimo dokle možemo“, izjavio je Menig.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke