Partizanov povratnik o derbiju: "Očekujem konačno dobar fudbal, nema mesta kalkulacijama!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 07.04.2021.
13:21
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Duel između Crvene zvezde i Partizana na programu je danas od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Miloš Jojić očekuje da će publika kraj malih ekrana konačno moći da vidi dobar fudbal na 164. Večitom derbiju.

"Nadam se konačno dobrom fudbalu u derbiju. Već godinama unazad ljubitelji fudbala očekuju dobru igru, međutim tenzija koja vlada na terenu i van njega preovlada i onda dođemo u situaciju da je fudbal u drugom planu. U ovom meču će se sastati dve najbolje ekipe u Srbiji, koje se nalaze u sjajnoj formi, pa bi bilo lepo da pružimo gledaocima lepu igru. Naravno, očekujem pobedu svog tima", kazao je vezista "crno-belih" u intervjuu za Sport Klub.

On se prisetio i meča sa Zvezdom u maju 2013. godine kada je slobodnim udarcem rešio pitanje pobednika u 90. minutu meča.

"Kad god se pomene derbi, odmah tema postaje taj moj gol iz slobodnog udarca u 90. minutu, koji je obeležio taj derbi, našu titulu u celu sezonu i to je nešto po čemu me ljudi pamte. U tom trenutku nisam bio svestan važnosti tog pogotka, ali kako vreme odmiče sve više shvatam. Mogu reći da mi je drago što je tako jer sam sam tu pokazao ono što sam naučio u klubu iz koga sam ponikao".

Partizan ima devet boda zaostatka u odnosu na rivala.

"Mi definitivno ulazimo u ovu utakmicu da pobedimo. Zaostajemo za Zvezdom devet bodova, tako da nema mesta za kalkulacije. Ova razlika jeste velika, ali ukoliko ostvarimo trijumf biće manja i samim tim šampionska trka postaje zanimljivija jer bi njih taj poraz poremetio, a nama bi ulio dodatnu nadu da možemo da osvojimo titulu", smatra Jojić.

Duel između Crvene zvezde i Partizana na programu je danas od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke