Partizanov prelazni rok - Iliev objasnio ''slučaj Stuparević'', ima poruku i za Zdjelara!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.01.2021.
16:23
Izvor: Sportske.net, tvarenasport.com

Otklonjene sve dileme oko transfera koji se najavljivao prethodnih dana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Po završetku jesenjeg dela sezone, trener Partizana izrazio je želju za dovođenjem novog desnog beka i eventualno još jednog napadača, zavisno od toga da li će Bajbek biti spreman za drugi deo sezone.

Desni bek je već angažovan, to je Marko Živković, koji je stigao iz Voždovca, a novih napadača još uvek nema, ako ne računamo par momaka priključenih iz omladinskog pogona.

Prethodnih dana se pominjalo u medijima da bi Filip Stuparević mogao da bude novo Partizanovo pojačanje u špicu, ali sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je danas u razgovoru za TV Arena Sport demantovao takvu mogućnost.

''Nema istine u tome. Istina je da je on dobar igrač i da je još uvek mlad, ima već i neko internacionalno iskustvo. Ima taj ugovor... Nažalost, jedan je od većine mladih igrača koji požure u inostranstvo, ali s druge strane to pomaže i njegovom bivšem klubu, kao i njemu u pogledu buduće egzistencije. To je još jedan pokazatelj da ne treba mnogo rano krenuti 'trbuhom za kruhom'.

Dolazaka drugih igrača verovatno neće biti, jer kao što vidite, imamo izuzetan broj kvalitetnih igrača. Sem eventualno ako neko ode, pa bismo doveli sigurnu zamenu'', istakao je Iliev.

Kada su potencijalni odlasci u pitanju, svi pogledi su trenutno usmereni ka vezisti Saši Zdjelaru, ali crno-beli žele da ga zadrže, pogotovo što mu na leto ističe ugovor, pa postoji mogućnost da za šest meseci ode bez obeštećenja.

Iliev veruje da se to neće desiti i da će sa Zdjelarom biti postignut dogovor o nastavku saradnje.

''On ima ugovor do leta. On ne krije, konstantno se trudi da objasni kako je veliki Partizanovac. Verujem u to da ni on ne želi da Partizan jednog dana može da ispašta kada je on u pitanju. Verujem da ćemo vrlo brzo naći zajednički jezik, a idemo u tom smeru, na zadovoljstvo svih strana'', zaključio je sportski direktor Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 18.01.2021
19:19

Ја нпр могу да уђем у коментаре, али ми приказује коментаре из 2017., 2019. уместо да ми прикаже најновије коментаре. Бзвз.

avatar
magister
Monday, 18.01.2021
01:41

Nemoguće je ući u svoje komentare, pokazuje se error.