Partizanov rastanak sa šestoricom u subotu uveče

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 23.05.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Partizan u subotu uveče završava sezonu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Još par dana i sezona je gotova za Partizan. 

Svi su glavama odavno na odmorima jer je ekipa definitivno druga posle one pobede nad Čukaričkim u gostima, stigli do bodovne prednosti koja je ozbiljna u odnosu na TSC i koja je, pre svega, nedostižna. 

Zbog toga je za njih utakmica protiv Radničkog praktično revijalna, znate već da nekoliko igrača neće igrati taj meč, a ono što je već sada jasno jeste da će četvorica od subote uveče već tragati za novim klubom. 

Pored De Medine i Kastilja za koje je ranije bilo reči, Frenk Kanute definitivno odlazi iz Partizana, a pored njega ugovori ističu Siniši Saničaninu, Danilu Pantiću i Andriji Pavloviću. 

Pantić i Pavlović su imali odrešene ruke da odu i još zimus, ali nije bilo ponuda koje su njima odgovarale. Sa druge strane, Saničanin je dobijao šansu pred kraj sezone, ali nije nikoga ubedio da zaslužuje mesto startera crno-belih. 

Naravno, biće rastanaka koji još uvek nisu ugovoreni, kao i prodaja, najverovatnije Saldanje i Baždara, pre svih ostalih, ali je izvesno da Brazilac neće otići do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke